Schneider Electric, Türk Hava Yolları Destek Binaları, Hava Kargo Merkezi ve Operasyon Merkezi de dahil olmak üzere İstanbul Havalimanı'ndaki birçok binaya enerji izleme ve verimlilik çözümleri sağla-yacak. EcoStruxure donanım ve yazılım teknolojileri, proje tamamlandığında, Türk Hava Yolları tesis-lerinin karbon emisyonlarının azaltılmasına, sağlık, güvenlik ve siber güvenlik seviyelerinin de artırıl-masına yardımcı olacak.

ŞEBEKE DAHA ESNEK HALE GELECEK

Schneider Electric'in nesnelerin interneti özellikli EcoStruxure mimarisi, operasyon binalarında enerji-nin gerçek zamanlı izlenmesi ve yönetilmesini sağlayacak. Internet bağlantılı sensörler yardımıyla enerji performansı sürekli takip edilecek ve önleyici bakım hizmetleri devreye alınacak. Yazılımlar sayesinde şebeke çok daha esnek hale gelecek. 

GELECEĞE HER ZAMAN HAZIR OLACAK 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Baş-kanı Bora Tuncer, “Türk Hava Yolları, operasyonlarının sürdürülebilirliği açısından küresel standardı belirledi. İstanbul Havalimanı'nın dünyanın en sürdürülebilir, en verimli ve en güvenli havalimanlarından biri olmasında payımız olmasından dolayı gurur duyuyoruz. EcoStruxure teknolojisi, Türk Hava Yolları personelini ve ziyaretçilerini güvende tutmasını sağlayacak. Ayrıca enerji verimliliği çözümleri ile bina-ların tüm kapasitesiyle çalışmasına yardımcı olacak. Türk Hava Yolları çözümlerimiz ile küresel ölçek-te ulaşım sektörünün en ileri noktasında yer almanın yanısıra önümüzdeki on yıllar boyunca da gele-ceğe her zaman hazır durumda olacak.”  
 

MAXXEN VE HİTHİUM’DAN BÜYÜK ADIM MAXXEN VE HİTHİUM’DAN BÜYÜK ADIM