ENERJİ YATIRIMLARI RÜZGÂRA YÖNELDİ ENERJİ YATIRIMLARI RÜZGÂRA YÖNELDİ

İnform, yeni nesil teknolojinin ürünü olan Solutio UPS ile işletmeler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. Solutio sahada 6 adede kadar kolayca paralellenerek işletmenin ilerdeki ihtiyaçları için esnek çözümler sunuyor. Güç artırımı ve yedekleme seçeneği ayarlar menüsünden rahatlıkla yapılabiliyor. Solutio, 6 x 400kVA ile sahada 2.4 MEGA Watt’a kadar yüksek güçlere çıkılmasını sağlıyor. 

GÜÇ VE VERİMLİLİĞİN İSMİ SOLUTİO

Solutio UPS, yüksek güvenliği, sağlam yapısı ve yüksek çıkış Güç Faktörü ile daha fazla güç sağlıyor. Tasarımı ise estestik yapısıyla dikkat çekiyor. Kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. Solutio’nun en önemli özelliği minimum alanda maksimum güç yoğunluğu sunması ve maliyet anlamında tasarruf sağlaması. Solutio, kullanım sürekliliği, rakipsiz işletim verimliliği, minimize edilmiş kurulum alanı ihtiyacı, en aza indirgenmiş elektrik altyapı maliyetleri ile birçok konuda avantaj sunuyor. Özellikle düşük soğutma giderleri sayesinde optimize edilmiş toplam sahip olma maliyeti ile hızlı yatırım getirisi sağlıyor. İleri teknolojilerle güvenliği artırırken yüksek performans sağlıyor. Enerji kalitesiyle ilgili sorunlara karşı da üst düzeyde koruma sunuyor. 

DAHA KOLAY KONTROL İMKANI 

Solutio, dokunmatik ekranı ile kolay kullanım imkanı sunuyor. Arayüzü özellikle kullanıcıya rahatlık sunarken yüksek performansı da kullanımı kolaylaştırıyor. Solutio UPS’in CE sertifikaları bulunuyor. İnform’un sahip olduğu üretim bandında ileri teknolojiyle üretiliyor.