Garanti BBVA Leasing ve Başarı Enerji önemli bir işbirliğine imza attı. Güneş enerjisi alanında yatırımcılara avantajlı fiyat ve vadelerle finansman desteği sağlayacak olan işbirliği kapsamında hem hızlı hem de esnek finansal çözümler getirilecek. 

FİNANS PROBLEMLERİ GİDERİLECEK 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Başarı Enerji Genel Müdürü Ümit Nuri Şen, bu işbirliğinin yatırımcıların ihtiyacına göre çözüm oluşturacağını ve güneş enerjisi projelerine güçlü bir finansman desteği sağlanacağını belirtti. Şen, konuşmasını şu sözlerle sürdü. “Pazara yüksek teknolojili ürünler sunuyoruz. Bu kapsamda insan için teknoloji yaklaşımıyla hareket ediyoruz. Bu süreçte Garanti BBVA Leasing bizim için önemli bir çözüm ortağı olacaktır finans konusundaki soruları güçlü yapısıyla çözecek” dedi. 

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE KATKI SAĞLIYORUZ  

Tam 30 yıldır müşterilerinin tüm yatırım ihtiyaçlarına yönelik çözüm sunduklarını, değişen dünya ile birlikte günümüzde de yenilenebilir enerji kaynaklarına finansman sağlayarak sürdürülebilir finansman çözümleri ile Türkiye’de leasing sektörünün gelişmesine büyük katkıda bulunduklarını belirten Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, “Güneş enerjisi sektöründe peş peşe önemli işbirliklerine imza atıyoruz. Uzmanlaşmış kadromuz ve teknolojik altyapımızla müşterilerimize en hızlı ve kolay çözümleri sunuyoruz. Başarı Enerji ile çıktığımız bu yol da hem sektöre hem de müşterilere önemli katkılar sağlayacak. Yatırımların yaygınlaşmasına vesile olacak bu işbirliği, ülke ekonomimiz için de oldukça önemli. Önümüzdeki süreçte hız kesmeden yeni işbirliklerine imza atmaya devam edeceğiz” dedi.