Garanti BBVA Leasing; enerji sektörünün başarılı şirketlerinden Erikoğlu Sunsystem Enerji ile işbirliğine imza attı. Güneş enerjisi alanında yatırımcılara özel sürdürülebilir finansman desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu işbirliği sayesinde, yenilenebilir enerjiye yatırım yapacak firmalara çok daha kolay ve   özel çözümler sunulacak.

“GÜNEŞTEN ENERJİ ÜRETİMİNİ ARTIRACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Erikoğlu Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikoğlu, güneş enerji projelerine önemine dikkat çekti. Erikoğlu, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü “Çatı üstü güneş enerji santrali kurulumlarında güneşten üretilen elektriği erişim kolaylaştı. Son kullanıcılar güneşten enerji üretimi ile elektrik maliyetlerinde tasarruf sağlıyor. Ayrıca temiz enerji kullanarak gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir dünya bırakmaya yardımcı oluyor. Enerji sektörünün deneyimli firmalarından bir olarak yenilikçi ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye ekonomisine güneşten aldığımız enerji ile katkıda bulunuyoruz” dedi. 

“MÜŞTERİLERE KOLAY ÇÖZÜMLER SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, “Uzmanlaşmış kadromuz ve teknolojik altyapımızla müşterilerimize en hızlı ve kolay çözümleri sunmak üzere çalışıyoruz. Bu anlamda enerji sektörünün önemli oyuncularıyla işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Erikoğlu Sunsystem Enerji de sektörde uzun yıllara dayanan teknik tecrübesi ve bilgi birikimiyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğumuz şirketlerden biri. Türkiye’deki enerji yatırımların yaygınlaşmasına vesile olacak bu işbirliği Türkiye ekonomisi için de önem arz ediyor. İlerleyen süreçte önemli işbirliklerine imza atmaya devam edeceğiz” dedi.