Huawei, güneş enerjisi alanında yaptığı yatırım ve iş birliklerine devam ediyor. Marka son olarak SolarAPEX ile bir iş birliği gerçekleştirdi ve yeni bir ürün tedarik sözleşmesine imza attı. Sözleşme kapsamında sağlanacak 400 MW’lık ürünün 140 MW’lık kısmı, Mart ayında Tosyalı Holding’in hayata geçirdiği dünyanın en büyük çatı güneş enerjisi santrali projesinde kullanılacak. Geriye kalan 260 MW’lık kısım ise SolarAPEX’in hayata geçireceği çatı ve saha uygulamalı güneş enerji santrali projelerinde yer alacak. 

“AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li “Ülkemizin değerli markalarıyla birlikte aydınlık bir dünya için çalışacağız. Huawei özelinde Türkiye’nin önemli GES projelerindeki iş birliklerine devam edeceğiz. Ekosisteme en iyi şekilde katkı sağlayacağız” dedi. 

“DÜNYANIN ÖNEMLİ ŞİRKETLERİYLE İŞ BİRLİĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren SolarAPEX Genel Müdürü Fatih Doğan “Güneş enerjisi sistemleri kurulumlarında sahip olduğumuz deneyimle, Türkiye’nin ve dünyanın önemli şirketleriyle işbirliğimizi sürdürüyoruz. Huawei markasıyla birlikte imzaladığımız 400 MW’lık yeni sözleşmemizin endüstrideki önemli başarı hikayelerinden biri olacağına inanıyoruz. Projedeki destekleri ve kıymetli iş ortaklıkları için Huawei Türkiye’ye teşekkür ediyorum” dedi.

SAVUNMANIN ENERJİSİ CW İLE YÜKSELİYOR SAVUNMANIN ENERJİSİ CW İLE YÜKSELİYOR

Huawei SUN2000-100KTL-M1 Pro ürünü: 

•    Ekstra bir donanıma ihtiyaç duymadan ısı kaynaklı kazalara neden olabilecek faktörlere karşı DC ARK tam koruma sağlıyor. Bu sayede verimlilik artıyor. 
•    Güneş panelleri için çevrimiçi kontrol yapılmasına olanak sunan “I-V Curve Lisansı” da Huawei tarafından sağlanıyor. Bu sayede mekanik müdahaleye gerek kalmıyor. Güneş panellerinin hem performansı hem de güvenlik riskleri uzaktan izlenebiliyor.