Fluke 80 Serisi, V klasik 80 serisine çok benzer bir şekilde çalışıyor ancak daha fazla problem çözme gücüne sahip. Ayrıca daha fazla güvenliği, kolaylığı ve darbeye karşı koruma özelliği bulunuyor. Yeni 80 serisi V, hem ANSI/ISA S82.01 standardının 2. basımına hem de EN61010-1 CAT IV 600V/CAT III 1000V standardına uyumlu olacak şekilde test edildi. 8,000 V'un üstünde ani darbelere dayanabiliyor ve ani voltaj darbeleri ve yükselmeleri ile ilgili riskleri azaltıyor.

MOTOR SÜRÜCÜ SİNYALLERİNİ DOĞRU ÖLÇÜN

Darbe genişlik modülasyonlu motor sürücü sinyallerinin doğru ölçülmesini sağlıyor. Ayarlanabilir hız sürücüleri bugüne kadar doğru bir şekilde ölçümlenebilen bir multimetreye sahip değildi. Ancak yeni Fluke 87V, bu tür karmaşık sinyallerle ilgilenmek için tasarlandı. Bu sayede sürücü sistemlerinde arıza tespiti yaparken yüksek verimlilik sağlanıyor. Ayrıca her defasında doğru ölçüm yapıyor. 

TEKNİK ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR 

Frekansı yani motor hızını doğru olarak ölçüyor. ASD'lerin taşıyıcı frekansından etkilenmeden frekans ölçümü gerçekleştiriyor. Opsiyonel bir akım pensi aksesuarı ile AC akım ölçümü yapıyor. 87V'tan aldığınız okuma değerini ASD'nin göstergesi ile karşılaştırıyor. Özel ekranlama sistemi, büyük sürücü sistemlerinin yarattığı yüksek frekanslı ve yüksek enerjili gürültünün bloke edilmesini sağlıyor.