Dönen tüm ekipmanlar yanlış ayara karşı hassas bir yapıya sahiptir. Dönen ekipmanların düzgün şekilde ayarlanmasından emin olmak için hala cetvel ya da kadranlı göstergeler kullanıyorsanız hem makinanın ömrünün azalmasına hem de her yıl yedek yatak maliyetlerine binlerce dolar kaybedilmesine neden olduğuna emin olabilirsiniz. Ayrıca gereksiz onarım süresi ve plansız arıza sürelerine maruz kalabilirsiniz. 

 KOLAY KULLANIM İMKANI 

Fluke 830 Lazerli Hizalama Cihazı, tesisin çalışmasını sağlayacak hızlı, doğru ve işlemeye uygun çözümleri bir araya getiriyor. Ayrıca kullanım kolaylığıyla kullanıcısına avantaj sağlıyor. Lazerli hizalama kullandığı zaman veriler doğru şekilde alındığı için daha iyi çözümler sunuyor. Fluke 830, karmaşık ayar hesaplamalarını yapmanız gerektirmeden ölçüyor. Bu da makinanızı hızlıca ayarlama ve tesisinizi hızlı çalışma için ihtiyacınız olan çözümlere sahip olacağınız anlamına geliyor. Gelişmiş kullanıcı arabirimi, kapsamlı ayar bilgisi gerektirmeyen sonuçların kolay anlaşılmasını ve düzeltici eylemin gerçek anlamda uygulanmasını kolaylaştıran hem şaft sonuçlarının hem de mesafe düzeltmelerinin (dikey ve yatay) gösterildiği "Hepsi Bir Arada" sonuç ekranı mevcuttur. 

Makine arıza suresi maliyetli olduğundan, testin tekrarlanabilirliği önemlidir. Yeni Fluke 830, yanlış ayar sorunlarını doğru şekilde belirleyebilmenizi garanti edebilecek doğru ve tekrarlanabilir ölçüm sonuçları sağlayan patentli* tek lazerli hassas ayar sistemi kullanır. Yüksek kaliteli braketler (konsollar), mil dönerken sensor ve prizmanın kaymamasını sağlar.