Enerjisa Enerji hem enerji tüketiminde tasarruf sağlamak hem de karbon ayak izini azaltmak hem de yenilenebilir enerji kullanımını artırmak amacıyla hazırladığı yenilikçi ürünlerini “işimin Enerjisi” adıyla tanıttı. Enerjisa Enerji bu sayede kurumsal müşterileri için katma değer zincirini genişleterek uçtan uca çözüm sunmaya hazırlanıyor. 

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ADIN ATIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Enerjisa Enerji A.Ş. CEO’su Murat Pınar, geliştirdikleri tüm projelerde enerji verimliliği, tasarruf, karbon salınımı azaltma ve sürdürebilirlik kavramları gibi konuları kendilerine rehber edindiklerini belirtti. Pınar, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Müşterilerimizin oluşan tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla ürün portföyümüzü geliştiriyor ve büyütüyoruz. Elektriği yönetirken de uzun vadeli katma değer yaratmayı ve çevreye duyarlı bir şekilde hareket etmeyi hedefliyoruz. Enerjinin sürdürülebilir olması içinse güneş enerji sistemlerini geliştiriyoruz. Özellikle çatı üzeri güneş enerji santrali kurulumlarına tüketicilerin tasarruf sağlamalarına destek oluyoruz. Müşterilerimizin yeşil enerji kullanım oranlarını yüzde 100’e kadar çıkarma imkânı sunuyoruz.  2030 yılında elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla Eşarj ile 2,5 milyon ton karbon salınımı azaltımı sağlanmasını hedefliyoruz. Bütün bunların birleşimiyle ortaya çıkan ‘İşimin Enerjisi’ ile sektörümüze yön veren ve ülkemizin geleceğine büyük katkı sağlayacak bir adım attığımıza inanıyoruz.” dedi.

YOL HARİTAMIZ ‘’VERİMLİLİK VE YEŞİLE DÖNÜŞ ‘’

Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk ise, “ İşimin Enerjisi sadece bir ürün ve çözümler bütünü değil, aynı zamanda elektrik enerjisi sektörünün ‘verimlilik ve yeşile dönüş’ te yol haritası olacak. Türkiye genelinde kurumsal müşterilerimizin enerji tasarrufu yapmasını sağlamayı ve bu sayede karbon ayak izini de düşürmeyi hedefliyoruz. Enerjisa Enerji olarak İşimin Enerjisi ‘nin yenilikçi ürünleri ile müşterinin yatırım maliyet yükünü hafifleteceğiz. Böylece müşterilerimiz, enerji verimliliği yatırımlarından da tasarruf etmeye başlayacak.” dedi.