Merus ESS sistemleri, operasyonel performansı ve güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebilir. Sadece yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini dengelemeye de yardımcı oluyor. 

Merus ESS ile, birincil güç kaynaklarının kesildiği anda enerji gerçek zamanlı olarak kullanılabilir. Tüm güç sistemi için, üretim, iletim ve dağıtımdan mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm yollardan fayda sağlar.

MODÜLER BİR ÇÖZÜM SUNUYOR

En son teknolojiye dayanan Merus ESS, şebekenin herhangi bir voltaj seviyesi için çıkış gücü ve enerji açısından tamamen ölçeklenebilir modüler bir çözümdür sunuyor. 
En son yüksek verimli çift yönlü dönüştürücü teknolojisi, özellikle kullanıcının ihtiyaçları için seçilen sürekli gelişen depolama ortamı ile birlikte, verimliliği ve uzun süreli depolama çözümünü garanti ediyor. 
Merus MCC - kontrol, koruma, izleme ve SCADA sistemi, tüm depolamayı, enerji yönetimini ve yenilenebilir enerji optimizasyonunu ve üst düzey operatörlerle olan tüm iletişimi yönetiyor.

ASSAN PANEL’İN YÜKSEK PERFORMANSLI ÇÖZÜMLERİ ASSAN PANEL’İN YÜKSEK PERFORMANSLI ÇÖZÜMLERİ


ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER

aHa teknoloji’nin distribütörlüğü yaptığı Merus Power, enerji depolama sistem kurulumları için; problem tanımlama, fizibilite analizi ve çözüm tasarımı ile birlikte anahtar teslim çözümler ve satış sonrası destek sunuyor.

Ahateknoloji.com