Endüstriyel yazıcılar ve markalama sistemleri, iş süreçlerinde düzenin sağlanmasında kritik önem taşıyor. Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller’in markalama sistemleri; terminal blokları, teller, kablolar ve cihazlar için markalama ve etiketlemede hızlı ve verimli çözüm sunuyor. Weidmüller’in PrintJet ADVANCED, MCP-Plotter ve MultiMark termal transfer yazıcıları hızlı bir şekilde çalışıyor ve ideal bir baskı görüntüsü sunuyor. M-Print Pro yazılımı sayesinde markalama işlemlerinin kolay bir şekilde yapılması sağlanıyor.

Elektrik bağlantı elemanları sektörünün lider firmalarından Weidmüller, iş süreçlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlayan önemli faktörlerden biri olan endüstriyel yazıcıları ile terminal blokları, teller, kablolar ve cihazlar için markalama ve etiketlemede hızlı ve verimli çözüm sunuyor. PrintJet ADVANCED, MCP-Plotter ve MultiMark termal transfer yazıcıları ile ideal baskı görüntüsü, hız ve verimi aynı anda sağlıyor.

BÜYÜK HACİMLİ BASKILAR İÇİN İDEAL ÇÖZÜM 

Plastik işaretleyicilere baskı yapan mürekkep püskürtmeli yazıcı PrintJet ADVANCED, yükleyici kapasitesi sayesinde sürekli çalışmada büyük hacimli baskılar için ideal çözüm sunuyor. Hassas renkli baskı ve termal sabitleme özelliği ile ekipmanın kalıcı olarak tanımlanması için optimum baskı sonuçlarını garanti ediyor. PrintJet ADVANCED, M-Print PRO yazılımı sayesinde önceden yapılandırılmış baskı şablonlarını yazdırma işlemini yapmaya olanak tanıyarak çalışma süresince verimlilik sağlıyor. Mükemmel baskı sonuçları, maksimum proses kararlılığı ve ileri otomasyon, PrintJet ADVANCED'i zorlu markalama gereksinimleri için mükemmel bir çözüm haline getiriyor. PrintJet ADVANCED aynı zamanda düşük işletme maliyetleriyle de dikkat çekiyor. PrintJet ADVANCED; 30 MultiCard yükleyici kapasitesi sayesinde yüksek seviyede otomasyon, termal sabitleme özelliğiyle dayanıklı ve sağlam etiketleme, sezgisel dokunmatik ekranı ile pratik kullanım imkanı sunuyor. 

TAŞINABİLİR MCP BASİC 2 

Weidmüller’in, etiketleri yerinde, hızlı ve kolay bir şekilde yazdırmayı sağlayan MCP Basic 2 plotter ürünü ise esnek ve taşınabilir bir çözüm sunuyor. Küçük metrajların ve parça etiketlerinin etiketlenmesi için uygun olan MCP Basic 2’nin; 3 MultiCard için montaj plakası, slimFix için 4 ile 6 arası boyutları, etiketler için isteğe bağlı montaj plakaları ve Weidmüller'in M-Print PRO yazılımıyla çalıştırma özelliklerine sahip olması başlıca avantajları arasında yer alıyor.

KÜÇÜKLÜĞÜ İLE YERDEN TASARRUF SAĞLIYOR

Çeşitli uygulamalar için markalama seçeneklerine sahip esnek bir A3 yazıcı olan MCP Plus 2, montajı kolay üç montaj levhası ve bunların 250'yi aşkın çeşidiyle MultiCard ve etiketler için uygun çözüm sunuyor. Küçük ve yerden tasarruf sağlayan MCP Plus 2; 3 MultiCard için montaj plakası, SlimFix için 4 ile 6 arası boyutlar, etiketler için isteğe bağlı montaj plakaları ve Weidmüller'in M-Print PRO yazılımıyla çalıştırma özelliklerine sahip. 

MCP Plus, Weidmüller tanımlama sistemlerini ve Weidmüller MultiCard konseptini tamamlıyor. Otomatik kalem deposu, plotter kalemlerinin doğrudan plotter üzerinde saklanmasını sağlıyor ve özel sızdırmazlık halkaları uçların kurumasını önlüyor. Weidmüller ile tüm MultiCard ürün yelpazesini etiketlemek için yalnızca iki montaj plakası yeterli oluyor. 

MARKALAMA GÖREVLERİ İÇİN BENZERSİZ ÇÖZÜM 

Kompakt ve modüler bir termal transfer yazıcı olan THM MULTIMARK, entegre kesme ve delik açma seçeneği ile malzemelerin herhangi bir uzunlukta kesilmesini sağlıyor. MULTIMARK ile sunulan başlıca avantajlar arasında; tüm işler için tek yazıcının yeterli olması, küçük ve orta ölçekli baskı hacimleri için uygun olması, termal transfer teknolojisi sayesinde neredeyse bakım gerektirmemesi, iyi okunabilirlik (Çözünürlük: 300 dpi), modüler perforasyon ve kesme ünitesi sayesinde esnek olması, 30 saniyede değiştirilebilir baskı silindiri ve yüksek çıktı, 250 Dekafix markör/dak. özelliği yer alıyor. Plus seçeneği de olan üründe THM MULTIMARK Plus yazıcıları termal transfer tekniği sayesinde mükemmel baskı sonuçları veriyor. Ayrıca farklı malzemeler ve kullanıcı dostu yazılımıyla markalama çabalarını optimize ediyor.