Avrupa standartlarına uygun ve CE işaretli olarak tasarlanan Elektra Elektronik transformatörleri, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi altında üretiliyor. Kontrol, izolasyon, medikal, oto ve motor yol verme oto transformatörleri ile pek çok farklı sektöre hitap eden Elektra Elektronik, standartlara uygun tasarlanan transformatörleri ile farklı ihtiyaca yönelik özel çözümler sunuyor. 

CE İŞARETLİ VE AVRUPA STANDARTLARINA UYGUN TRANSFORMATÖRLER

Elektra Elektronik bünyesinde 5 farklı şekliyle bulunuyor. Kontrol, medikal, oto ve motor yol vermek, izolasyon ve oto transformatörleri 5 farklı grubun içerisinde yer alıyor. Öne çıkan özellikleri arasında bakır veya alüminyum sarım, yüksek verim, düşük kayıp, neme karşı koruma, sessiz çalışma ve vakumda vernikleme gibi avantajlar yer alıyor. 

ÖZEL UYGULAMA İLE MİNİMUM SESLE ÇALIŞMA

Standartlara uygun şekilde tasarlanan Elektra Elektronik transformatörleri, benzerlerine kıyasla hata yapma oranının düşüklüğüyle dikkat çekiyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ölçüm mühendislerinin devreye girmesiyle özel çözümler geliştirebilen Elektra Elektronik, ayrıca tasarım ekibine sahip olmasıyla ve programlarıyla da sektörde fark yaratıyor. Vakumda vernik uygulaması sayesinde minimum sesle çalışan Elektra Elektronik transformatörleri, sanayide yer alan tüm sektörlerin enerji kalitesi, besleme ve kompanzasyon ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.