Yüksek kaliteye sahip olan Walterscheid, kolayca monte edilebiliyor ve uçtan uca boru rakoru çözümü arayan mobil OEM’ler için ideal bir seçenek sunuyor. Tüm Walterscheid boru rakoru serisi gibi sağlam ve hassas tasarımlı olan EWESK serisi basit, güvenli ve tekrarlanabilir montaj sağlar. Tipik uygulamalar arasında karayolu ticari taşıtlarının yanı sıra tarım, inşaat, madencilik ve taş ocağı sektörlerinde kullanılan taşıtlar bulunuyor.

YÜKSEK PERFORMANS VE DAYANIKLILIK

Bir ağız ile metrik boru arasında 90° bağlantı için kullanılan EWESK dirsek rakorları dönüş açısıyla da kolayca ayarlanabilir. Rakoru ağza vidaladıktan ve istenen açıya döndürdükten sonra sadece kontra somununu sıkarak konum sabitlenebilir. EWESK rakorları ISO8434-1 gerekliliklerini karşılayarak yüksek performans ve dayanıklılık sunar. Ayarlanabilir dirseğin düşük tork özellikleri hem güvenli bağlantı hem de kolay montaj sağlar. Özel kaplamalı yüzeyi tork değişimini azaltmaya yardımcı oluyor.

GÜVENLİ BAĞLANTI OLANAĞI

En az 720 saatlik kızıl pas korozyonuna dayanıklılığına sahip Walterscheid EWESK dirsek rakorları hasat ve balya makinelerinden ekskavatörlere, yükleyicilere ve beton pompalama taşıtlarına kadar zorlu dış mekan uygulamaları için idealdir. EWESK dirsekleri ve tüm Walterscheid boru rakoru portföyü geniş çeşitlilikteki ağır yük ve ticari taşıtlara değer katmak için tasarlanmış ve üretilmiştir. Üstün kaliteli mühendislik sayesinde, ürünler sağlam tasarım özelliklerine ve kolay olduğu kadar güvenli bağlantı olanağına sahiptir. Yüksek korozyon direnci ve montaj dayanımı, eksiksiz uçtan uca boru rakoru çözümü isteyen müşteriler için diğer faydalar arasındadır.