Tek bir üründe ateşe dayanıklılıktan Avrupa standartlarına uygunluğuna, ISO 9001 kalite belgesinden patentli T tipi özel kaynak yapısına, hızlı bağlantı sisteminden vidasız montaja kadar tüm özellikleri bulabilirsiniz. Cablofil tel örgü kablo tavaları, yüksek kaliteli işlenmiş çelik teli ve hassas mühendisliği ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu çözümleri üretiyor. Cablofil ayrıca ticari ve endüstriyel binalar için farklı seçenekler sunarken sağladığı enerji tasarrufuyla dikkat çekiyor. 

YAŞAM ALANLARINA İDEAL ÇÖZÜM

Cablofil, her türlü ortama elektrik ve mekanik açıdan adapte olabiliyor. Bu sayede ağır endüstrilerden hafif endüstrilere, topluma açık binalardan data sektörüne kadar birçok alanda güvenliği sağlıyor. Cablofil’in en ideal çözümü sağlamasının en önemli özellikleri arasında ise esneklik ve bakım kolaylığı yer alıyor. Ayrıca ateşe dayanıklılık, Avrupa standartlarına uygunluk, ISO 9001 kalite belgesi, patentli T tipi özel kaynak yapısı, hızlı bağlantı sistemi ve vidasız montaj özellikleri de dikkat çekiyor. 

SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYAYA KATKI

Cablofil, dünya üzerinde en çok test edilen kablo tavası unvanına sahip. Çevreci yaklaşımı sürdürülebilir dünyaya katkı sağlarken, krom içermeyen, dumanı filtreleyen bir yüzey işlemesiyle yüzde yüz geri dönüşüm özelliğini de taşıyor. Açık yapısı sayesinde maksimum havalandırmayı garanti ediyor. Kablo ısınmasının önüne geçerek tesislere ek enerji tasarrufu sağlıyor. Bu sebeple Cablofil, çevre dostu bina ve tesislerde sıklıkla tercih ediliyor. Özel yapısı ve ham maddelerin özel kullanımı sayesinde geleneksel kablo tavalarına göre üretimdeki atık miktarını belirli oranlarda optimize ederek çevreye de katkı sağlıyor.