İdeal UPS, yüksek güvenilirliliğe ve verimliliğe sahip olurken aynı zamanda her çeşit yük profiline, sistem konfigürasyonuna adapte olabilmelidir. PILLER Dinamik UPS’ler bilinen diğer UPS sistemlerinden farklılıkları bulunuyor. Örneğin motor-generatör bloğu ve şok bobininin uyumlu kombinasyonu sayesinde basit bir yapıda yüksek güvenilirlik sunuyor. Ayrıca kullanıcısıyla yüksek güçte enerji çözümünü 25 yıl ömür beklentisiyle buluşturuyor.

YÜKSEK GÜÇTE ENERJİ ÇÖZÜMÜ SAĞLIYOR 

İnform’un güç elektroniği alanında sahip olduğu 40 yıllık tecrübe ile kullanıcıların beklentisine cevap veriyor. PILLER Dinamik UPS’leriyle kullanıcısına yüksek güçte enerji çözümü sağlarken 25 yıl ömür beklentisi de sunuyor. PILLER Dinamik UPS hem normal hem de ağır koşullarda herhangi bir yük tipiyle oluşturulan tek bir sistemle kullanıcısına 40MW’a kadar besleme imkanı sağlıyor. 

HER TÜRLÜ PROSESE ÇÖZÜM SUNUYOR 

İnform, Dizel Destekli Dinamik UPS, Kinetik Enerji Depolu Dinamik UPS ve Akü Yedeklemeli Dinamik UPS  model çeşitliliği sunuyor. İnform, 150kVA ile 3600kVA arasında single cihaz güç skalasına sahip olan Dinamik UPS ile tüm kritik güç ihtiyacı olan her türlü prosese çözüm sunuyor. Öte yandan bütün PILLER Dinamik UPS sistemlerinin kalbi niteliğinde düşük bozunumlu (distorsiyonlu), yüksek hata ayıklama karakteristiklerine sahip üstün UNIBLOCK™ senkron motor-generatör bulunuyor. 

Dinamik UPS, kullanıcısının sistemleri milyonlarca saat güvenilirlik alanı (yüksek MTBF), yüksek verimlilik (%97 seviyelerinde) ve yüksek performans ile buluşturarak sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. 

Özellikler:  

•    Yüzde 97 seviyelerinde yüksek verimlilik
•    Doğal soğutma özelliği
•    Kolay bakım rejimi
•    Daha az yer işgal etme
•    Uzun servis periyodu