Delta Electronics C2000 ve MS300 Serisi inverterler, kullanımı çok kolay, çevre dostu, ileri teknolojiye sahip imal edilmiş, güneş enerjili tarımsal sulamada kullanılabilecek pompa sürücüleridir. PV panelden DC baraya direk bağlantı ile çalışır. Bataryaya ihtiyaç duymadan su depolama yapabilir. Şebeke ile aynı anda çalışır, öncelik olarak panellerden ve geri kalanı kısmını şebekeden alır. Bütün yüzeysel ve derin kuyu pompaları ile uyumludur. İçerisinde sorunsuz ve mükemmel çalışan bir Maksimum Güç Noktası İzleme programı ile gün ışığından maksimum seviyede fayda sağlar. Gün ışıması ile erkenden devreye girer ve gün batımına kadar çalışır. Ayrıca, güneş ışığı yoğunluğuna göre gerçek zamanlı olarak çıkış frekansı ayarlanabilir Aşırı akım. Aşırı gerilim, aşırı yük, düşük gerilim, kuyu susuz gibi onlarca koruma sistemine sahiptir ve insiyatif kullanarak oluşan arızayı resetler. Çok gelişmiş bir HMI arayüzü ile bütün veriler anlık olarak izlenebilir ve geçmişe dönük olarak grafik ve tablo olarak izlenebilir. Lan, Wi-fi, GPRS olarak uzaktan izleme imkanıyla Web Server, IOS, Android…vb tüm arayüzlerden görüntülenip kontrol ve kumanda edilebilir. Aynı tesiste birden fazla pompa ihtiyaca göre kademeli çalıştırılabilir. Kapalı devre sulama sistemlerinde basınç transmitteri ile otomatik basınç kontrolü ile sulama yapılabilir. HMI olan modeller de hafta içinde günlük olarak 3 farklı zamanda sulama yapılabilir. 

ÜRÜN  ÖZELLİKLERİ: 

•Gelişmiş MPPT kontrol teknolojisi ile güneş ışığı şiddetine göre otomatik Pompa Tork / Hız ayarını yapar.
•Cihaz direkt olarak Güneş Panelleri ile hiçbir yardımcı enerjiye ihtiyaç duymadan çalışır.
•Ayar gerektirmeyen sadece bir aç/kapa anahtarı ile kolayca devreye alınır.
•Bütün seriler şebeke ile senkron çalışır. Cihaza aynı anda şebeke ve Güneş Panelleri bağlanabilir. Ancak Şebekeden çalışma izni kullanıcıya aittir. Sürekli olarak şebeke ve Güneş Panellerinin bağlı kalmasında mahsur yoktur. İzin verilmez ise şebekeyi devreye almaz. Şebeke izini verilince de öncelik Güneş Enerjisi ve tümleyeni şebekeden çeker.
•Yetersiz güç durumunda cihaz uykuya geçer ve yeterli güç hissedilince otomatik olarak uyanır. *Bulutlu hava şartlarında asla ve katiyen durmaz, arızaya geçmez ve bu durumu çalışma şartlarının içinde bir durum olarak kabul eder.
•Harici şamandıra girişi vardır. Kuru kontak bilgisi ile kaynak veya hedefte seviye kontrolü yapılır. •Otomatik basınç kontrolü vardır. Kapalı devre sulama sistemlerinde ilave edilecek basınç sensörü ile basınç sınırlaması yapılabilir. Bu özellik siparişte bildirilmelidir.
•Ayarlanabilir arıza resetleme sayısı ve bu sayıya eriştikten sonra yeniden çalışma için ayarlanabilir yeniden çalışma için bekleme süresi.
•Çalışıyor, Duruyor, Arıza Var, Su yok gibi tüm durum bilgileri için çıkış bilgisi.
•Oluşacak sorun karşısında parametre ile solar yazılımı silinmeden fabrikasyona dönüş algoritması.
• Vernik kaplı kontrol kartları sayesinde (kimyasal gazlara ve katı partiküllere karşı 3C2 ve 3S2 sınıfı koruma (IEC60721-3-3) rutubetli ortamlarda çok rahat çalışabilir.
• Kuyu Susuz / Kuru Çalışması Koruması (Bu özellik kullanıcı tarafından pompa türüne ve uygulama şekline göre ayarlanmalıdır.

OPSİYONLAR 

•HMI modellerde Çıkış frekansı, çıkış akımı, çıkış gücü, çıkış torku, Güneş Paneli dc gerilimi, toplam çalışma zamanı, toplam kwh enerji miktarı, son arıza kaydı, ilgili inverter ve solar uygulama parametrelerine erişim, son 10.000 dakikanın tarih / saat / dakika / şeklinde motor frekansı, motor akımı, Dc gerilim, motor voltajı değerlerinin tablo halinde kayıt ve usb bellek ile excell formatında dışarıya alınabilmesi.
•Uzaktan erişim modelinde hiçbir özel yazılım gerektirmeden telefon, tablet, pc gibi cihazlarlara statik ip ve hiçbir ayar yapmadan uzaktan açıp kapatma, izleme, arıza reset tüm verilerin izlenmesi.
•Uzaktan izleme için Kablolu, Wi-Fi, GPRS modelleri mevcuttur. Emsallerine göre çok düşük veri harcar, GPRS modellerde ilk devreye girişte baz istasyonuna bağlantı yaparken tüketilen veri müşteriden talep edilmez. İlk andaki bağlantı verileri tarafımızdan karşılanır.
•Özel Meteoroloji Hava Durumu Uygulaması ilavesi ile Hava tahminine göre otomatik sulama. (Opsiyon olup siparişte bildirilmelidir) 
•Bulunduğu yerin Local Time Difference, Longitude, Latitude, MAT gibi bilgileri girilerek Azimuth ve Zenith açı değerlerini hesaplama yöntemiyle çalışan iki eksenli Özel Güneş Takip Sistemi'mizle tam uyumludur. Uyanma ve Uyuma senkronizasyonunu otomatik olarak yapar.   
•Haftalık olarak gün içinde 3 farklı sulama aralığı yazılımı cihazda standart olarak sunulmaktadır. Bu özellik için HMI ve ücretsiz SUNFACE yazılımı alınması gereklidir.

UYGULAMA ALANLARI: 

Genel kullanım alanları; Dalgıç Pompaları, Dikey Kademeli Pompalar, Jet Pompalar, Paslanmaz Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Yatay Kademeli Pompalar ile birlikte tarımsal ve orman arazileri sulamalarında, çiftliklerde canlı hayvan sulama sistemlerinde, mera, çayır sulamalarında, köy / şehir içme suyu şebekeleri vb.