Estap DCMAx kabinler, yeni nesil özellikleriyle kullanışına konfor sunuyor. Özellikle genişletilen kablo giriş noktaları sayesinde optimum düzeyde kablo geçişine imkan sağlanıyor. Yüksek değerde hava sirkulasyonu ve 180˚ açılabilen kapılarıyla da kullanıcısının kullanım rahatlığını ön planda tutuyor. DCMax kabinlerin 1500 kilogram taşıma kapasitesi bulunuyor. Estetik ve profesyonel tasarımını yüksek performansla birleştirildi. 1000 kilogram yük ile Belcore Zone 4 deprem testinden geçti. 

YÜK GÜCÜNÜ KANITLIYOR 

Estap, DCMax veri merkezi kabinetlerini son teknolojiyi kullanarak geliştirdi. Ürünü, yeni nesil bakış açısıyla güncelledi. DCMax kabinler, sıcak ve soğuk koridor için kusursuz ve estetik tasarımı bulunuyor. Kritik veri merkezi altyapıları için yüksek performans sunarken aynı zamanda güvenliği de ön planda tutuyor. Kabinler, soğutma performansı için IP20 koruma seviyesini optimum hava sirkulasyonu için yüzde 80 perfore ön ve arka kapılarıyla birleştiriyor. 1000 kilogram sismik teste tabi tutularak yük gücünü kanıtlıyor.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇÖZÜMLER SUNUYOR 

DCMax kabinler, estetik ve profesyonel görünümü yüksek performansla bir araya getiriyor. Kabinler, IP20 ve IP55 seçenekleriyle Estap’ın üretim bandında hem hassasiyet hem de kalite konusunda yüksek dereceye sahip şekilde üretildi. Kablo düzenleyici halkalarıyla hava geçişini iyileştirirken aynı zamanda da hem montaj süresini hem de ve maliyeti azaltıyor. Estap, kritik göreve sahip olan Data Center’ların garanti altına alınmış bir performans eşliğinde, güvenilir, esnek ve ölçeklenebilir altyapılar gerektirdiğini savunuyor. Hayata geçirdiği projeler özelinde de enerji verimliliği yüksek çözümler sunuyor.