MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE'DEN ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ AÇIKLAMASI MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE'DEN ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ AÇIKLAMASI

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi olan CW Enerji, Kepez Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Antalya Bilim Festivali’nde (BilimFest) ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Antalya Pamuklu Dokuma Fabrikası’nın her bir binasının tek tek korunduğu, şehrin bilim, kültür ve sanat adasına çevrilen DokumaPark'ta yapılan BilimFest’te en yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle bir araya geldiklerini söyleyen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, stantlarına ilginin son derece yoğun olduğunu belirtti. 31 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte ürünlerinin fazlasıyla ilgi gördüğüne dikkat çeken Sarvan, “BilimFest’te gençlerimiz ve çocuklarımızla dolu dolu üç gün geçirdik. Standımızda elektrikli şarj istasyonu ve elektrikli araç, güneş enerjili bebek arabası, güneş enerjili şemsiye, esnek paneller, güneş panelleri, invertörler ve diğer yeni ürünlerimiz vardı. Bu tarz şeklinde konuştu.

Sektörlerini ilgilendiren hemen her organizasyonda aktif bir şekilde yer almaya devam edeceklerini vurgulayan Sarvan, sektörün gelişimi adına çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

SÜREKLİ GELİŞİM VE YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞ

Daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalıştıklarını vurgulayan Sarvan, “Çevreci ve insan odaklı bir anlayışa sahibiz. Gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir dünya bırakılması hedefiyle üretiyor ve projeler geliştiriyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana olduğu gibi bundan sonra da sürekli gelişim ve yenilikçi anlayış çerçevesinde yol almaya özen göstereceğiz” dedi.