SAVUNMANIN ENERJİSİ CW İLE YÜKSELİYOR SAVUNMANIN ENERJİSİ CW İLE YÜKSELİYOR

Merus Power Enerji Depolama Sistemlerini; rüzgar, güneş, hidroelektrik, hibrit santraller ve Off-grid şebekelerde kullanarak enerjinizi depolayabilirsiniz.
Merus ESS sistemleri, operasyonel performansı ve güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.
Sadece yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini dengelemeye de yardımcı oluyor. 
Merus ESS birincil güç kaynakları kesildiği anda enerji gerçek zamanlı olarak kullanılabiliyor. Tüm güç sistemi için; üretim, iletim ve dağıtımdan mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm yollardan fayda sağlıyor.

ÜRETTİĞİNİZ ENERJİYİ DEPOLAYABİLİRSİNİZ

Üretilen enerji, Merus Power Enerji Depolama Sistemleri kullanılarak depolanabiliyor. Aynı zamanda elektriğin daha ekonomik olduğu saatlerde enerji depolanarak daha sonra kullanılabiliyor.

AHA TEKNOLOJİ’DEN ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER

aHa teknoloji’nin distribütörlüğü yaptığı Merus Power, enerji depolama sistem kurulumları için; problem tanımlama, fizibilite analizi ve çözüm tasarımı ile birlikte anahtar teslim çözümler ve satış sonrası destek sunuyor.

www.ahateknoloji.com