Dünya endüstrisine yönelik sunduğu çözümlerle sürdürülebilir sanayi verimliliğini destekleyen Atlas Copco Kompresör, geliştirdiği en yeni teknolojilerle şirketlerin enerji maliyetlerini düşürüyor. Türkiye’nin ve dünyanın dev şirketlerine enerji tasarrufu sağlamada kılavuzluk eden Atlas Copco Kompresör, geliştirdiği ZS Vidalı Blower serisi ile PepsiCo Türkiye’ye yüzde 30’u aşan bir enerji verimliliği sağladı. Şirket, gürültüyle çalışması ve yüksek enerji tüketmesi nedeniyle üretime olumsuz etkileyen blower’lara karşı geliştirdiği ZS Vidalı Blower serisi ile PepsiCo’ya çevre bilinci konusundaki çözüm arayışlarına, en uygun cevabı verdi. 

ÜRETİMDE SÜRPRİZLERE YER YOK 

Atlas Copco Kompresör, bir üretim tesisinin harcama kalemleri arasında yüzde 40 ile en büyük payı elan elektrik maliyetlerini düşüren üstün teknolojisi ile üretimde kayıpların önüne geçiyor. 2010 yılından bu yana üretimde ZS Vidalı Blower'ı kullanan PepsiCo, bu sayede üretim sırasında yaşanabilecek arızaları ortadan kaldırarak sürpriz gelişmelerin önüne geçebildi.

DÜNYA DEVLERİNDEN TAM NOT ALDI 

ZS Vidalı Blower'lar üretim tesisinin ihtiyacına bağlı olarak haftada 7 gün, günde en az 18 saat kesintisiz çalışabiliyor. Bu ürünlerin kullanımından önce arıtma tesisinde koruyucu kulaklıkların kullanılması gerekirken, ZS Vidalı Blower kullanımında buna gerek kalmıyor. ZS Vidalı Blower'ların bir metre uzaktan gürültü seviyesinin 70 dB(A) değerinde olması, bu sorunu ortadan kaldırıyor. ZS Vidalı Blower serisi, yüksek gürültü seviyelerinde çalışan geleneksel loblu blower’ların tersine, çalışma güvenliği, çevresel uyumluluk ve müşteri memnuniyeti açısından dünya devlerinden tam not alıyor.