Akdemir Solar Enerji Genel Müdürü Ahmet Akdemir, 2021 yılı iş gündemini paylaştı. 2020 yılında yaşanan koronavirüs salgının ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların tüm sektörleri olumsuz yönde etkilediğini belirten Akdemir, yeni dönemde tüm bu sıkıntılardan çıkardığımız derslerle beraber daha güçlü başlamayı hedeflediklerini belirtti. 

“YURT DIŞI PROJELERİMİZE HIZ KAZANDIRACAĞIZ”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin çatı üzeri GES projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Akdemir, “Akdemir Solar olarak proje kapsamında panel, yüklenici firma, mühendislik, EPC (Uygulama) görevlerini üstlendik. Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde 1.132,56 kWp gücünde çatı tipi güneş enerjisi santralinin kurulumu ve ön kabulü tamamlandı. Üretimi Akdemir Solar Enerji tarafından gerçekleştirilen 3 bin 855 adet Akdemir Solar Enerji/ GSE - 320-60P gücünde panel ve 11 adet Huawei SUN2000-100KTL-H1, marka modelli invertör kullanıldı” dedi.  

Yeni dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında benzer projelere hız kazandırmayı hedeflediklerinin altını çizen Akdemir, “Müşteri portföyümüzü ve ürün gamımızı arttırarak yeni ve güncel yeniliklerle beraber güçlü bir başlangıç yaparak, yurt içi ve yurt dışı projelerimize hız kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.