Frost & Sullivan bir ürün gamında ileri teknolojiden faydalanmak yoluyla en inovatif özelliği geliştiren firmaya Global Yeni Ürün İnovasyonu ödülünü veriyor. Bu ödülün sahibi ise bu yıl ABB’nin geliştirdiği TruONE ATS ürünü oldu. Ödülde, ürünün katma değer sağlayan özellikler, müşterilere sağladığı yatırım getirisi esas alınıyor ayrıca zaman içerisinde müşterinin geliri ve pazara nüfuz edebilme potansiyelini artırıyor. 

SADE TASARIMLA GÜVENİRLİLİĞİ ARTIRIYOR 

İnovatif TruONE otomatik transfer şalteri, daha yüksek düzeyde kolaylık, verimlilik ve kritik güç güvenilirliği sağlayarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılıyor. Frost & Sullivan Endüstri Analisti Sama Suwal, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Suwal, TruONE ATS ürünün tüm parçaları bir araya getirerek bütün kablo demetlerini, dağıtılmış elektronik parçaları, gerilim trafolarını ve harici denetleyicileri ortadan kaldırdığını söyledi. Suwal ayrıca ürün tasarımının bu kadar sade olması sayesinde hem ürünün ayak izi küçüldü hem de ekipmanın güvenirliliğini de artırdığına işaret etti. Suwal, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Tamamen yalıtılmış ve çıkarılabilir insan makine arayüzü ile güvenlik bakımından yeni endüstri standartlarını ortaya koyuyor. Özellikle potansiyel tehlikelerin bulunduğu hat geriliminin ATS muhafaza kapısına bağlaması gibi önemli bir ihtiyacı ortadan kaldırıyor.”

“MÜŞTERİLERİN GERÇEK DÜNYADA KARŞILAŞTIĞI SORUNLARA ODAKLANIYORUZ” 

TruONE ATS ürünün tasarımı ve özellikleriyle ilgili bilgi paylaşan ABB Smart Power İdari Müdürü Giampiero Frisio, müşterilerin gerçekte karşılaştığı sorunları çözmek amacıyla inovasyon çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Frisio, Kritik güç uygulamalarının ihtiyaç duyduğu her şeyi tek bir üniteye entegre eden TruONE ATS, kritik gücü daha yalın ve daha güvenilir hale getirmek amacıyla tasarlandı. Bu inovasyon ile Frost & Sullivan'daki uzmanların takdirini kazandığımızdan dolayı mutluyuz. TruONE ATS'nin arkasında görev yapan mühendis ve tasarımcı ekipler için bu ödül çok önemli bir başarı.” dedi.