Bu sayımızın dosya konusu prefabrik ve endüstriyel modüler yapılar. Yeni teknolojiklerle fonksiyonu estetikle buluşturan bu yapılar farklı kullanım alanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kafe, satış ofisi ya da bir yazlık ev olarak karşımıza çıkabilen modüler yapıların cezbedici yönlerinden biri farklı tasarım renkleri ile yaşam alanınıza dinamizm katabiliyor olması. Üstelik hızlı montaj özelliği ile pratik çözüm sunuyor. Yeni teknolojilerle daha korunaklı olan bu yapıları sektörün önde gelen isimleriyle konuştuk. 

Kaynakların her geçen gün daha kısıtlandığı şu zamanda enerji, su gibi giderleri verimli kullanan projelerin varlığı elzem. Bu projelerden biri de Nivo Ataköy. 
Yeşil Bina olarak yükselen proje tasarım aşamasından itibaren doğal kaynakları en verimli şekilde kullanacak şekilde planlanmış. LEED Gold sertifika adayı olan projeyi Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz ve Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ile konuştuk. 

Yalıtımından cephe çözümlerine kadar hemen hemen tüm disiplinleri ele aldığımız yeni sayımızı keyifle okumanız dileğiyle…