PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR  PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR 

Groupe PSA tarafından yapılan açıklamaya göre, Stellantis grup çatısı altında Peugeot, Citroen, Opel ile DS olmak üzere toplam dört ikonik markanın Türkiye’deki satış, pazarlama, parça ve servisler faaliyetlerini gerçekleştiren otomobil üreticisi ve mobilite sağlayıcısı Groupe PSA Türkiye'de yeni bir atama daha yaaşandı.

3 senedir Citroen Türkiye Pazarlama İletişim Süpervizörlüğü görevini yerine getiren Selin Kayhan, Citroen Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü'ne atandı.

Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nde 2009 senesinde biitren Kayhan, iş hayatına Doğuş Otomotiv'de Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak adım attı. Doğuş Otomotiv SEAT markasında 8 sene boyunca Marka Yönetimi ve Dijital Pazarlama'da görev yapan Kayhan, daha sonra Citroen Türkiye'de çalışmaya başladı. 2019 senesinden beri Citroen Pazarlama İletişimi Süpervizörlüğü görevini icra eden Kayhan, bu 2022 yılı itibariyle Citroen Pazarlama İletişimi Müdürü olarak çalışmalarını sürdürecek. (AA)