Endüstride kim, nerede, ne yapıyor? Firmaların elinde şu an hangi projeler var?

Üretim sanayi ile bir şekilde işi olan herkes, tüm bu soruların yanıtını bilmek ister. Peki, bunu yapmak mümkün mü? Yani, endüstriden sürekli güncel ve özgün haber üretmek mümkün mü?

Anlatayım…

Ulusal basında bir fabrikanın haberinin çıkması için çoğunlukla yangın, patlama vb. durumların olması gerekir (Allah korusun). Çünkü, üretim sanayi ile sürekli iletişim kurmak isterseniz, bunun için bir muhabir ordusu kurmalısınız.

Bunu yapsanız bile üreteceğiniz haberler; üretim, yatırım, bakım, satın alma ve atama türünde haber olacaktır. Bu çizgideki bir habercilik de, gelir elde etmek için pek tercih edilemez, çünkü okuyucu sayısı sınırlı kalır. Dolayısıyla, endüstriden sürekli güncel habere ulaşmak bir ihtiyaçtır, ama ülke nüfusuna göre bir azınlık için.

Peki, bu yatırımı kimse yapamaz mı? Yapar. ST Endüstri Medya yaptı…

20 yıldır sadece endüstri firmalarına; yayıncılık, fuarcılık ve ajans hizmetleri veren medya grubu, tüm faaliyetlerini tek noktada topladı ve bir nevi ''endüstrinin haber ajansı''nı kurdu. Elbette bunu öncelikli olarak kendisine ait olan 19 dergi, 8 zirve, 2 radyo ve 1 TV kanalı (yolda) için yaptı ama siz de kullanın.

Her gün STendustri.com.tr’yi ziyaret edin; endüstride kim, nerede, ne yapıyor? Öğrenin.

Gelin, bu sayfalarda her gün buluşalım.