Global teknoloji firması IAS, yazılım ve donanım ürünleri ile firmaların Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunuyor. Firma, 2022 itibarıyla hem organizasyonel hem de sunduğu ürün ve hizmetler konusunda oldukça kapsamlı bir yapısal değişim içerisinde olduğunu duyurdu.

Her gün gelişen vizyonu ile başta müşterileri, iş ortakları ve çalışanları olmak üzere tüm paydaşları için verimli ve ileriye dönük çalışmalar yürüttüğünü bildiren firmanın yöneticileri, Endüstri 4.0 vizyonu ile her geçen gün kendilerini güncellediklerini belirtti. IAS Holding’in üst düzey yöneticisi İlker İşçi ile firmadaki son gelişmeleri, 2022 hedeflerini ve gelecek vizyonlarını konuştuk. 

MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI

"YENİLENEN YAPIMIZ İLE HİZMET KALİTEMİZ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ARTACAK" 

“Global bir teknoloji firması olarak hem Türkiye’de hem de dünyada operasyonlarımızın ölçeği her geçen gün büyüyor. Proje sayılarımız, müşterilerimiz ve buna paralel olarak çalışan sayımız da hızla artıyor. Bu bağlamda organizasyonumuzda belli başlı yenilenmelere ihtiyaç duyduk. Buna göre, yeni departmanların ve pozisyonların kurgulanması, yapısal olarak değişikliklerin gerçekleştirilmesi gerekti. Yenilenen organizasyon yapımız ile hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin artacağını düşünüyoruz.

Projelerimizin izlenebilir, şeffaf ve uluslararası standartlara uygun şekilde gerçekleştirilmesine önem veriyoruz. IAS Türkiye Danışmanlık Bölüm Başkanı olarak yürüttüğüm görevime 2022 yılı itibarıyla Danışmanlıktan Sorumlu Genel Müdür olarak devam edeceğim. Yeni dönemde Proje Kontrol ve Denetim departmanı vasıtası ile projelerimizin kontrolünü ve denetimini sağlayarak potansiyel olumsuz süreçlerin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Sunduğumuz çözümlerin standardına alınmış sektör çözümlerimiz ile de hizmet kalitemizi artıracak ve güçlü dökümantasyonlarımız ile sürdürülebilirliği sağlayacağız.”