ŞANLIURFA (AA) - Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)  tarafından gerçekleştirilen "Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi"nin dördüncüsü Şanlıurfa'da yapıldı.

Konuyla ilgili olarak GAİB Koordinatör Başkanı olan Ahmet Fikret Kileci, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen program sırasında yaptığı konuşmasında, daha önce Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin'de gerçekleştirdikleri seminerlerin dördüncüsünü bu defa Şanlıurfa'da gerçekleştiriyor olmaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

Dijital dönüşüm, e-Ticaret ve e-İhracatın önemini öne çıkarmaya çabaladıklarını belirten Kileci, , bu konularla ilgili olarak  halk ile üyelerebilgi vermeyi amaçladıklarını ve bu  amaçla kendi birliklerinde dijital dönüşüm konusunda bilgili e-Ticaret uzmanları yetiştirmeyi hedeflediklerini aktardı. 

ŞUTSO Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu  ise seminerin önemine dikkat çekerek, Şanlıurfa'da gerçekleştirilmesinden ötürü GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ile tüm ilgililere teşekkürlerini sundu.

İki gün boyunca sürecek olan seminerde uzmanlar, katılımcılara dijital dönüşüm, e-İhracat ve e-Ticaret konularında bilgiler sunacak.