Makina imalat hatlarında güç aktarım ürünlerinin seçimi için karar verme kriterleri her endüstriyel ürün satın alma sürecinde olduğu gibi; ürün dayanıklılığı, fiyat ve marka bilinirliği olarak sıralanmaktadır. Diğer sektörlere oranla üretim hattına giren parça sayısının fazla olduğu bu sektörde esas olan, satılan makinaların sorunsuz çalışması ile birlikte maliyetleri düşürmektir. Bu durum imalatta kullanılan ürünlerin seçiminin önemini daha da artırmaktadır.

Üretim hatları için güç aktarım ürünlerinin kalitesi kadar önemli olan bir konu da bu ürünlerin doğru kullanılması, bakımlarının doğru yapılmasıdır. Güç aktarım ürün hasarlarının çok büyük bir bölümü ürünlerin yanlış kullanımı ve bakımlarının doğru yapılmamasından kaynaklanmaktadır. Bu nedenle güç aktarım eğitimleri ve çözümleri ile makina imalatçılarının verimliliğini sürekli artırmaya yönelik alt yapıya sahip olması tedarikçi firmanın seçiminde önem kazanmaktadır.

ENDAŞ; uzman kadrosu ile FAG, INA, NSK, KG, MGM, GBM, HRB gibi farklı segmentteki rulman markalarının en tecrübeli ve köklü distribütörü olarak 50 yılı aşkın bir süredir rulman satışı ve eğitimini eşzamanlı sağlamaktadır. Geniş rulman çeşitliliği ile müşterilerine en uygun rulmanı seçmesini sağladıktan sonra bünyesindeki ENDAŞ AKADEMİ ile firmaların mühendis, teknisyen, ustabaşı gibi tüm teknik personelini güç aktarım ürün kullanımı ile ilgili uygulamalı eğitimlerle bilgilendirmektedir.

10-11-12 Ekim tarihlerinde İstanbul Silkar Plaza Eğitim Merkezinde gerçekleşecek eğitimle ilgili detaylı bilgi almak için;
www.endas.com/Academy/Turkish