Güç aktarım ürün hasarlarının %85’ i ürünlerin yanlış kullanımından ve bakımlarının doğru yapılmamasından kaynaklanıyor. Firmalar için, tedarikçi seçiminde dikkate alınan noktalardan biri de tedarikçinin, mühendislik desteği ve güç aktarım eğitimleri ile üreticilerin verimliliğini artıracak altyapıya sahip olmasıdır.

Bünyesindeki güç aktarım ürün çeşitleriyle SİLKAR ENDAŞ, firmaların doğru ürünü tespit etmesine destek veriyor ve Akademi konseptiyle rulman ömürlerinin artmasını sağlıyor. FAG - INA, NSK, KG, GBM, HRB, MGM rulman markaların distribütörlüğünü yapan SİLKAR ENDAŞ, rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, montaj-demontaj gibi konularda ve zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi güç aktarım ürün gruplarında Türkiye pazarına çözüm sunuyor. SİLKAR ENDAŞ, 50 yılı aşkın tecrübesiyle ve farklı sektörlere hitap eden ürün çeşitliliği içinde güç aktarım ürünlerinin satışı ve eğitimini eşzamanlı sağlıyor. 

SERVİS ve TEKNİK DESTEK ARACI

Ücretli ve ücretsiz paketlerden oluşan programlarla 2000’in üzerinde eğitim ve seminer gerçekleştiren ENDAŞ AKADEMİ, Türkiye genelinde fabrikaları ziyaret eden Endaş Akademi Servis minibüsü ile uygulamalı eğitim veriyor. Pratik ve teknik konuları içeren eğitimlerde rulman konusundaki son gelişmeler, montaj demontaj yöntemleri ve ekipmanları, rulman hasarları, sebepleri ve önleme yöntemleri gibi konular işleniyor. 

MAYIS AYI GÜÇ AKTARIM EĞİTİMİ

ENDAŞ AKADEMİ Güç Aktarım Eğitimlerinin bir yenisi 15-16-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul , Silkar Plaza’da gerçekleşecek.  SİLKAR ENDAŞ’ın uzman kadrosu tarafından teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek eğitim fabrikaların mühendis, teknisyen, ustabaşı gibi tüm teknik personelinin doğru bilgilendirilerek üreticilerin verimliliğinin artmasını hedefliyor.

http://www.endas.com/Academy/Turkish