Endaş Akademi ve Servis Konsepti ile yıllardır tüketiciler için özel eğitim içerikleri sunan Silkar Endaş, 2020 yılı programını açıkladı. Silkar Endaş’ın Genel Merkezi’nde yılda iki kez düzenlenen eğitim, bu yıl   15-16-17 Nisan ile 23-24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. 

“ENDAŞ AKADEMİ VE SERVİS KONSEPTİ İLE EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUZ” 

Eğitimler hakkında kapsamlı bilgiler veren Silkar Endaş İş Geliştirme Yöneticisi Özgün Akpınar, “Endaş olarak kurulduğumuz ilk günden beri eğitim  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son dönemde eğitimlerimizi Endaş Akademi ve Servis Konsepti ile bir araya getirerek müşterilerimize sunmaya başladık. Eğitimlerimizi üç farklı konseptte gerçekleştiriyoruz.  İlk konseptimizi Silkar Endaş’ın Genel Merkezi’nde yılda iki kez düzenliyoruz. 25 kişilik grupların katıldığı eğitimlerimiz toplam üç gün sürüyor. Öncelikle rulmanların tipleri ve genel özellikleri, hangi alanlarda kullanılması gerektiği, oluşabilecek hasarları ve bu hasarları önlemek için yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Daha sonra ise uygulamalı eğitimlere geçiyoruz ve pratikte karşılaşabilecek durumlara odaklanıyoruz. Daha sonra ise yağlama ve gres tiplerinin tanıtılmasına geçiyoruz. Nerelerde hangi yağ seçeneği tercih edilmeli, kullanırken nelere dikkat edilmeli gibi soruların cevaplarını bu eğitimde veriyoruz. Eğitimin üçüncü gününde ise güç aktarım ürünleri ve sızdırmazlık elemanları hakkında detaylı bilgiler sunuyoruz” dedi.  
Tarihleri: 15-16-17 Nisan ile 23-24-25 Eylül  
Ücreti: Kişi başı 3 bin TL 

“FABRİKALARA ÖZEL EĞİTİM PROGRAMI SUNUYORUZ” 

Fabrikalara özel eğitim programı sunduklarını belirten Akpınar, programın içeriğiyle ilgili bilgileri şu sözlerle aktardı: “İkinci eğitim konseptimizi fabrikalarda düzenliyoruz. Bizim dizayn ettiğimiz servis aracımızla birlikte fabrikaya gidiyoruz ve çalışanlara eğitim sunuyoruz. Program kapsamında standart eğitim içeriğine ek olarak fabrikaların ihtiyaçlarını ve isteklerini göz önünde bulundurarak farklı başlıklar oluşturuyoruz. Biz fabrikalara sunduğumuz bu eğitim konseptini artırmayı ve Türkiye genelinde yayılmasını hedefliyoruz” dedi. 
Ücreti: Günlük 6 bin TL 

“ÜCRETSİZ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUZ” 

Ücretsiz eğitimlerin yıl içerisinde dikkat çektiğine işaret eden Akpınar, “Yıl içerisinde düzenlediğimiz ücretsiz eğitimlerle birçok uygulayıcının ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. 3 saat süren eğitim kapsamında genel olarak rulman tipleri, rulmanların karakteristik özellikleri ile ilgili genel bilgiler veriyoruz. Ücretsiz eğitim düzenlediğimiz fabrikalar sonrasında daha kapsamlı bir eğitim için bizimle yeniden iletişime geçiyorlar. Özellikle Servis aracımız içerisinde bulunan kestirimci bakım cihazları, montaj-demontaj üniteleri ile aracın içerisinde uygulama yapılmasına imkan sağlayan düzenekler bulunuyor. Bu sayede eğitimlerimiz çok daha açıklayıcı oluyor” dedi.