Çevik Konnektör’ün  partneri Layher’in çift bobinli güç röleleri, rölenin en zorlu şartlarda maksimum verimlilikle çalışmasına olanak sağlıyor. Röle üzerinde yer alan çift bobin sistemi, rölenin en zorlu şartlarda maksimum verimlilikle çalışmasına olanak sağlıyor. Ayrıca Yardımcı Kontaklı Güç Röleleri, 12,24 Voltta 200 Amperden 300 Ampere kadar güç çıkışına sahip.

12VDC'den 48 VDC'ye kadar nominal gerilim seçeneklerine sahip olan Çift Bobinli Güç Röleleri, -55 °C ila + 85 ° C arasında çalışabiliyor. Ayrıca Çift Bobinli Güç Röleleri’nin yüksek titreşim değeri  10G, yüksek şok değeri  ise 15G’dir. AgSn kontak elementi özelliği bulunan cihazın 2.000.000 mekanik ömrü bulunuyor. Bunun yanı sıra, diyotlu söndürme özelliğine de sahip olan Çift Bobinli Güç Röleleri, M8 veya M10 Bağlantı Cıvatalı’dır.

LAYHER’İN YÜKSEK PERFORMANS GÜÇ RÖLELERİ

Savunma sanayi uygulamaları için özel olarak geliştirilmiş olan Yüksek Performans Güç Röleleri, 24 Voltta 100 Amperden 300 Ampere kadar güç çıkışına sahip. Ayrıca, Röle üzerinde yer alan özel tasarım sistemi, rölenin en zorlu şartlarda maksimum verimlilikle çalışmasına olanak sağlıyor.

12VDC'den 48 VDC'ye kadar Nominal Gerilim seçeneklerine sahip olan Yüksek Performans Güç Röleleri’nin çalışma sıcaklığı -55 ° C ila + 85 ° C arasındadır.
Yüksek Titreşim Değeri (10G),yüksek şok değeri (30G),olan cihazın, AgSn kontak elementi özelliği bulunuyor. Öte yandan, 2.000.000 mekanik ömre sahip olan Yüksek Performans Güç Röleleri, diyotlu söndürme özelliğini de barındırıyor, ayrıca cihaz, M8 veya M10 Bağlantı Cıvatalı’dır.