Ortaçlar Elektrik, imal ettiği tüm ürünlerin kalıp tasarımı ve üretimini kendisi yapıyor. Kalıp, plastik, elektrik, makina ve otomasyon sektörlerinde hizmet veren Ortaçlar, İSO9001:2000 kalite yönetim sistem mantığını benimsemiş deneyimli bir kadroya sahip.

Sistem mühendisliği, mekanik, raylı sistemler, otomotiv sanayi, tesisat mühendisliği, elektrik, tehlikeli alanlar, aydınlatma endüstrisi ve daha fazla alanlara hizmet eden Ortaçlar, farklı endüstriyel pazarlar için metal kablo rakorları, plastik, spiral boru ve aksesuarları üretiyor.

Bünyesinde 3 adet dik enjeksiyon, 20 adet plastik enjeksiyon, test laboratuarı, extruder ve pvc kaplama makinaları,  cnc tezgahları, metal işleme makinaları ve kalıp hanesi ile tam entegre bir tesis barındıran firma, müşterilerinden gelebilecek bütün talepleri en hızlı şekilde karşılayabilecek teknolojiyi de bulunduruyor.

Ortaçlar Elektrik, kablo rakorları ve aksesuarları, ORvent havalandırma nem rakorları ve tapaları, TACFLEX polyamid, metal sprial boru ve rakorları gibi daha birçok alanda geniş ürün gamı ile sektörde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.