Deutsche Messe A.G’nin, Almanya’nın Hannover şehrinde her yıl düzenlediği, dünyanın öncü Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı Hannover Messe, 1 – 5 Nisan 2019 tarihleri arasında, temel odak noktası olarak ele alacağı, "Entegre Endüstri - Endüstriyel Zeka" ile üretim ve enerji sistemlerinin sayısallaştırılmasına yönelik en yeni vizyonlara ev sahipliği yapacak. Fuar, bu teknolojilere kapsamlı bir bakış açısı sağlamak için akıllı sensörler, akıllı sürücü sistemleri, modüler üretim, otomatik lojistik sistemleri ve akıllı imalat için bütünsel çözümlere odaklanacak. 

Yapay zeka teknolojilerinden yararlanacak enerji sistemlerinin “Entegre Enerji” ana başlığı altında ele alınacağı, 90’ı aşkın konferansa ev sahipliği yapacak Hannover Messe 2019, endüstriyel teknolojide bir sonraki adımın ne olacağının ipuçlarını veriyor. 2019’da endüstriyel teknolojilerin entegrasyonu, dijitalleşmesi, birbiriyle bağlantısı ve dünyadaki üretim endüstrileri için ayrılan alanı iki katına çıkarılan fuar, IAMD–Entegre Otomasyon, Hareket ve Kuvvet, Dijital Fabrika, Enerji, Endüstriyel Tedarik, ComVac, Araştırma & Teknoloji gibi çeşitli bölümlerden oluşacak.  

1100’ÜN ÜZERİNDE KATILIMCI YER ALACAK

Akıllı enerji teknolojilerinin kapsamlı biçimde ele alındığı Hannover Messe, enerjinin tüm bileşenlerini 1100’ün üzerinde katılımcı firmayla, "Entegre Enerji" başlığı altında bir araya getirecek. Katılım üretim, iletim, depolama, akıllı dağıtım, dijital enerji yönetimi ve mobilite çözümlerini kapsayacak olan "Entegre Enerji", elektrik enerjisi ve termal enerjinin makinalar arası entegrasyonuna odaklanacak.