Ölçüm teknolojisi uzmanı Testo, 60’ncı yıldönümünü kutlamak için piyasaya yeni bir hava hızı ve iç hava kalitesi ölçüm cihazı sunmaya hazırlanıyor. Tüm klima ve havalandırma parametrelerinin çok yönlü ve rahat ölçümünü sağlamak için testo 440, kompakt bir portatif ölçüm cihazını, kullanıcı dostu ölçüm menüleri ve kablosuz problarla birleştiriyor.

Portatif ve sabit ölçüm teknolojisi konularında pazar lideri olan Testo, ileri teknoloji ürünlerin geliştirilmesinde yılların verdiği tecrübe ile inovasyonu birleştiriyor. Alman şirketinin havalandırma ve klima çözümleri, tüm dünyada keyifli bir iç ortam iklimlendirmesi ve en iyi derecede ayarlanmış havalandırma sistemlerinin önemli olduğu her yerde kullanılıyor: Ofislerde, konutlarda, laboratuvarlarda ve endüstriyel üretim alanlarında.

Testo, yeni hava hızı ve iç hava kalitesi ölçüm cihazı testo 440 ile bu sektördeki ürün yelpazesini genişletiyor. Turuncu logosu ile hava hızı & iç hava kalitesi teknolojisinde başarılı işlere imza atan firma, sektöre yenilikler getiriyor. Akıllı çalışma, hassas ölçüm değerleri ve kapsamlı bir prob aralığı - ve tüm bu avantajların yanı sıra kablosuz kullanımın kolaylığı.

testo menü

MENÜDEN KOLAY ÖLÇÜM SEÇENEĞİ

Hava hızı, iç hava kalitesi ve konfor parametrelerinin ölçümü, sıklıkla standart prosedürlere ve normlara göre yapılıyor. Kullanıcının işini kolaylaştırmak adına testo 440'da, aşağıdaki ölçümler için açıkça yapılandırılmış menüler önceden ayarlanmıştır: Kanallar ve çıkışlarda hacimsel debinin ölçümü, k-faktörü, EN ISO 7730/ASHREA 55'e göre türbülans derecesi, soğutma/ısıtma yükü, küf gösterimi ve uzun süreli ölçüm (ölçüm değerlerinin belirli aralıklarla kaydedilmesi).

testo kablosuz

KABLOSUZ KULLANIM ÖZELLİĞİ

testo 440’ın hava hızı, sıcaklık, nem, türbülans derecesi, CO2, CO ve ışık şiddeti için probları mevcut. Müşterilerin kablosuz ve sabit kablolu modeller arasından seçim yapma şansı bulunuyor. Kablosuz Bluetooth® problar, ölçümde daha fazla hareket özgürlüğü ve ölçüm durumunda yerden tasarruf sağlıyor. Buna ek olarak, bir prob tutacağı, ilgili tüm problar ve prob aksesuarları ile birleştirilebiliyor. Bu, iç hava kalitesi ölçümünden bir menfezdeki hacimsel debinin belirlenmesine birkaç saniyede geçiş yapmanıza olanak tanıyor.

testo 440'ın geniş ekranı 3 ölçüm değerini aynı anda gösteriyor. Ayrıca ölçümlerin kolay yapılandırılmasına ve sonuçların bir bakışta görüntülenmesini sağlıyor. Cihazın hafızası 7500 ölçüm protokolünü kaydedilebiliyor ve bir USB arayüzü üzerinden Excel dosyası olarak dışa aktarılabiliyor. Sahada dokümantasyon için yazıcı da opsiyonel aksesuar olarak mevcut.

testo 3

TESTO'DAN İKİ AYRI MODEL

testo 440 çok fonksiyonlu ölçüm cihazının iki farklı versiyonu bulunuyor. testo 440 dP modeli teknik olarak aynı olmakla birlikte, ek olarak entegre bir fark basınç sensörüne sahip olması ile farklılaşıyor. Bu sensör, filtrelerde ölçüm yapılmasını sağlarken, Pitot tüp ve k-faktörü ölçümlerini de mümkün kılıyor. Ölçüm cihazları, problar ve aksesuarları içeren önceden konfigüre edilmiş setler, en önemli uygulama alanları için mevcut (borular, havalandırma kanalları, iç hava kalitesi ve laboratuvarlarda havalandırma/ iklimlendirme ölçümleri dahil).