SolarEdge, Intersolar Europe fuarında konut ve endüstriyel çözümlerimizin yanında güçlendirilmiş akıllı güneş enerjisi ürünlerinin de tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. SolarEdge’in tanıtacağı yeni ürünlerden bazıları:
•    Hepsi bir arada evirici: Güneş enerjisi üretimini, depolamayı ve evde enerji yönetimini tek bir yerde toplayarak kurulumu basitleştiren, yatırım getirisini iyileştiren ve öz tüketimi artıran, HD-Wave teknolojisi ile tek fazlı evirici. 
•    Alçak gerilim için üç fazlı StorEdge çözümü: Birden çok satıcıya ait bir veya birden fazla 48V bataryaya doğrudan bağlanan üç fazlı StorEdge eviricisi. 
•    Daha yüksek güçlü endüstriyel eviriciler: Mevcut sinerji teknolojisine sahip üç fazlı eviricilerin yeni versiyonu olan, 120kW’lık, hızlı ve basit kurulum sunan ve de daha kolay envanter oluşturmayı sağlayan üç fazlı evirici ile daha da yüksek güç sınıfları için yeni 75kW’lık üç fazlı evirici.
•    SolarEdge akıllı panelleri: Güç optimizerleriyle desteklenen akıllı paneller, SolarEdge eviricileriyle birleştiğinde tek bir satıcıdan daha kapsamlı güneş enerjisi çözümü sağlayarak çok daha hızlı kurulum ve daha basit sipariş verme ve garanti olanakları sunuyor. 

SolarEdge standında, katılımcıların yeni bir akıllı güneş enerjisi gerçekliğine adım atma fırsatı bulacağı ve sadece birkaç dakika içerisinde “24 saatlik güneş enerjisi hikayemizi” tecrübe edebilecekleri mavi bir galeri bulunacak. SolarEdge ayrıca saat başı hem İngilizce hem de Almanca rehberli stand turları düzenleyecek. Her biri en fazla 15 kişiyi ağırlayacak turlar 9:30-17:30 saatleri arasında gerçekleşecek ve 15 dakika sürecek.  Turlara kayıt, SolarEdge standındaki danışma masasında yapılabilecek. 
SolarEdge’in Pazarlama ve Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı ve Kurucusu, Intersolar’da birkaç söyleşiye katılacak. Katılacağı söyleşi programları arasında; Sanal Enerji Santralleriyle Esnek Kapasiteli Şebeke Oluşturma, Öz Tüketim Optimizasyonu için İşlevsellik ve Dijitalizasyonu Kullanımı, Piyasaya İvme Kazandırmak için Elektrikli Araç ve Güneş Enerjisi Pazarlarının Birleştirilmesi gibi programlar yer alıyor.