Endüstri firmaları için sektörel çözümler sunan SMS TORK, pnömatik aktüatör, solenoid vana, pnömatik aktüatörlü kelebek vana, elektrik aktüatör, elektrik aktüatörlü küresel vana, pnömatik pistonlu vana, elektrik aktüatörlü kelebek vana, patlaç vana, dağalgaz manuel reset solonoid vana ve regülatör imalatı yapıyor.

Basınç transmitteri, debimetre, seviye şalteri, basınç şalteri, sıcaklık sensörlerinin satışını yapan SMS TORK, ölçme ve kontrol sistemleri arasında dünya devi 15 kuruluşun de distribütörlüğünü yürütüyor.
Proses otomasyonunda, değerli sektörel çözümler sunan, kendi ürettiği akışkan kontrolü ürünleriyle fark yaratan SMS TORK, yüzde 100 yerli olarak seri üretim gerçekleştirdiği yeni seri 40 Nm elektrikli aktüatörleri ile sektöre kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

SMS TORK, TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Türkiye’de ilk defa elektrikli aktüatör üretimini gerçekleştiren SMS TORK, seriyi geliştirmeye ve büyütmeye devam ediyor. 60 Nm’den sonra en son 40 Nm’lik modeli, serisine ekleyen SMS TORK, sektörel farklı çözümler ve katkı sunmaya devam ediyor.

https://www.smstork.com/