İSTANBUL (AA) - Schneider Electric, ödüllü Galaxy UPS ürün grubunu kritik altyapı ve edge uygulamaları için geliştirilen Galaxy VS ile büyütüyor.

Schneider Electric tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, enerji yönetimi ve otomasyonda uzman olan Schneider Electric, yeni Galaxy VS Kesintisiz Güç Kaynağı'nı (UPS) sundu.

Bahsi geçen ürün IT ortamlarında, ticari ve endüstriyel tesislerde kritik güç ihtiyaçlarını giderecek şekilde geliştirilmiş verimli, modüler, kolay kurulum özelliğine sahip, 10-100 kW aralığında üç fazlı bir UPS dikkat çekiyor.

Kompakt ve esnek tasarımıyla Galaxy VS, edge bilişim ve yer ve erişimin kısıtlı olduğu küçük veri merkezlerinin ihtiyaçlarını gideriyor. Yüzde 99 verimlilik sunan ve opsiyonel lityum-iyon akülerle akü ömrünü iki kat uzatan Galaxy VS, sektörde benzersiz bir Toplam Sahip Olma Maliyeti (TCO) sunuyor.

Yenilikçi ve sağlam Galaxy VS, EcoStruxure Ready özelliğine olması sayesinde saha yöneticileri ve teknik personel bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla Galaxy VS, sistem durumunu her zaman ve her yerden kolaylıkla takip edebiliyor.

andan ve maliyetten tasarruf sağlıyor."