Samsung 860 QVO SSD 4 terabyte kapasiteye kadar çıkan seri, üst düzey hızı ve dayanıklılığına işaret eden, Samsung Electronics Türkiye’nin Veri Depolama Ürünlerinden Sorumlu Müdürü İsa Tolu:
 "Yeni serimiz tüm dünyada daha fazla kullanıcının hızlı performans ve yüksek kapasiteye ulaşmasını sağlayacak."


SAMSUNG 860 QVO SSD 4 TB KAPASİTEYE ULAŞAN İNANILMAZ HIZ


Samsung Electronics, en son ürünü SSD serisi Samsung 860 QVO SSD’yi tanıttı. 4 terabyte (TB) kapasiteye kadar ulaşan seri, inanılmaz hız ve sağlamlığıyla öne çıkıyor. Şirketin yüksek yoğunluklu 4-bit çok katmanlı hücre (MLC) NAND flash mimarisini esas alan 860 QVO, terabyte seviyesindeki kapasiteleri ekonomik fiyatıyla daha geniş kitlelere taşınıyor.
Yüksek boyutlu multimedya dosyalarıyla çalışan bilgisayar son kullanıcıları, rutin kullanım deneyimlerini geliştirmek üzere bilgisayarlarının depolama kapasitesini artırma ihtiyacı içindeler.
Sıkça kullanılan SATA arayüzünü baz alan 2,5 inç’lik 860 QVO, standart dizüstü ve masaüstü bilgisayarların çoğuyla kullanılabiliyor. Yüksek kapasite ve performansı ekonomik fiyatlı tek bir sürücüde birleştiren 860 QVO, işletim sistemi ve depolama için bir SSD-HDD kombinasyonuna da gerek bırakmıyor.
550 MB/s’ye ulaşan sıralı okuma ve 520 MB/s’ye varan sıralı yazma hız seviyeleriyle 860 QVO, Samsung’un en yeni 4-bit V-NAND ve başarısı kanıtlanmış MJX kontrolcüsüyle, günümüzün 3-bit MLC SSD’leriyle aynı seviyede iş yapma gücüne sahip. Hızla birlikte, yüksek performansı da koruyabilen Intelligent TurboWrite teknolojisi de sürücüye entegre edilmiş durumda."