Elit Enerji, 2001 yılında kurulmuş olup, sağladığı güven ve kalite sayesinde de kısa zamanda büyük adımlar atarak sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır. 
Kurulduğu günden bu yana, gerek tüzel gerekse özel müşterilerinin memnuniyetini ilke edinen Elit Enerji, enerji iletimi, elektromekanik, enerji dağıtımı, otoyol aydınlatma ve telekomünikasyon alanlarında faaliyet gösteriyor.

Firma, yüklendiği yatırımların projelendirilmesinden işletmeye alınmasına kadar,  bakımları da dâhil olmak üzere, anahtar teslimi birçok projenin altına başarıyla imza atıyor.
Elit Enerji, buna göre projelerin hazırlanması ve dokümantasyonlarının yapılması, üretim-montaj ve devreye alma hizmetleri, malzeme ve ekipman teminini gelişim ve değişim odaklı hareket eden deneyimli mühendis ve tekniker kadrosu ile yürütmektedir.

 Ayrıca projelerin gerektirdiği tüm detay projeler, mühendislik hesaplamaları, malzeme marka listesi, keşif özeti ve icmali, birim fiyat tarifleri firma bünyesinde teknik tasarım grubu tarafından hazırlanıyor.
Elit Enerji Bu hizmetlerinin yanı sıra satış faaliyetlerinde de bulunuyor.

 Güç dağıtım trafoları, orta gerilim hücreleri, bağlantı elemanları, elektrik motorları ve daha birçok malzemeyi ihtiyaç sahibi müşterilerine temin ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarına devam ediyor.