Son teknoloji üretim sistemi ile 3kA’den 6kA’e çıkan Valta serisinin otomatik sigortaları, hem büyük hem de kesintisiz performans sağlıyor. Daha fazla mekaniksel ve elektriksel güç performansı sunan Valta serisi, aynı zamanda yeni otomatik sigortalar, kontak dizaynlarının desteği ile çok daha kısa bir sürede güvenli kesme yapıyor. Böylece ürünler kullanıcılar için güvenli bir hal alıyor, kullanım ömrü uzuyor. Günsan’ın yeni serisinde yer alan şalt ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile kolay ulaşılabilirlik sağlayıp stok yönetimine de katkıda bulunuyor. Şalt ürünleri aynı zamanda otomatik sigorta ürünleri ile birlikte kaçak akım koruma anahtarı, kompakt şalter, kontaktör ve termik röle sayesinde güvenlik&verim sunuyor.

KOLAY KURULUM, YÜKSEK VERİM

Aksesuarları çok basit bir şekilde montaj edilebilen kompakt şalterler, küçük boyutlatı ile panoların içerisine de tam uyuyor. 3,44 mm yeni nesil ark söndürme hücresi, bu şalterlerin ev ve iş yerlerinde güvenliğini de artırıyor. Son eklenen amperajları sayesinde 1250A’ya kadar yüksek verim sağlayan bu kompakt şalterler; konfor ve güvenli kurulumu ile rahatlık vadediyor.

MÜKEMMEL TASARIM İLE KARMAŞAYA SON

Kendisinden önceki tasarımlara kıyasla daha ergonomik bir sistemi olan Günsan kontaktör ve termik röleler; endüstriyel dizayna sahip. Toz kapağı koruma kapağı, etiketi ve full kapalı bobin haznesi tozlu alanlardaki korumayı sağlarken, yardımcı donanımlar ise kontrollü kullanım sağlıyor. Otomatik bobin sarma, perçinleme ve test süreçlerinde yüksek performans gösteren Günsan kontaktör ve termik röleler, 9A-95A aralığında geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çoklu gerilim ve frekans seçenekleri ise ürünlerin işlevselliğine işaret ediyor.

TESTLERGEN GEÇEN GÜVENLİ ŞALT ÜRÜNLERİ

Çin sınırları içerisinde bulunan 357.000m2’lik bir tesiste, 2 AR-GE ve 1 inovasyon merkezi ile 10.000’i aşan personele sahip Günsan; yıllık neredeyse 1 milyar kutup otomatik sigorta üretimi yapıp son teknoloji sistemleri kullanıyor. Dünya standartlara göre üretilen ürünler pek çok önemli testten geçiriliyor. Ayrıca ülkemizde piyasaya sunulan ürünler TSE tarafından kontrol edilip sertifikaya tabi tutuluyor.

Günsan CEO’su Stephane Nuss, yeni nesil şalt ürünlerini şu sözlerle değerlendiriyor: ''Kullanıcılarımıza ve piyasaya daha fazla değer katmak için stratejimizin bir parçası olarak ürün yelpazemizi genişletiyor, Türkiye'de konut piyasası ve son kullanıcılar için yenilikçi, kaliteli ve ekonomik ürün gamı yaratma ve sektör lideri olma noktasındaki yolculuğumuza devam diyoruz. Günsan olarak performansımız her yıl bir üst seviyeye çıkıyor. Son 3 yılda Türkiye'de % 60'dan fazla bir büyüme gösterdik. Geçtiğimiz sene de % 30'dan fazla bir büyüme oranının yanında, pazar payımızda 5 puanlık bir artış ile daha hızlı büyüyerek rekor kırdık. Lider şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Valta serisi içerisinde yer alan ve yüksek teknoloji ile üretilen yeni nesil sigorta ürünlerimiz de rekabetçi yapıları ile sektördeki konumumuza önemli katkılar sağlayacak.”

Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan ise yeni seri şalt ürünlerinde kusursuz tasarım ve yüksek verimi bir araya getirdiklerinin altını çizip, ''Üstelik sektör dinamiklerini değiştirecek bu ürünler, eski nesil ürünlerin üzerine ekstra bir maliyet yükü olmaksızın piyasada olacak. Yeni nesil ürünlerimiz, araştırma ve geliştirme merkezleri, son teknoloji üretim bantları ve kapasitesi ile küresel çaptaki grup üretim tesisinden ülkemize ulaşıyor olacak. Teknoloji odağımız sayesinde, yeni şalt ürünlerimiz ile tüm paydaşlarımıza değer kattığımızı düşünüyoruz: Son kullanıcılar daha güvenli, üst konfor standartlarına sahip, yüksek performanslı bir ürün deneyimi; bayilerimiz etkin bir stok yönetimi; elektrikçiler ise güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı fırsatı yakalamış olacak.” dedi.