Sanayicilere ileri teknoloji ile donatılmış enerji verimli fabrika otomasyon çözümleri sunan Mitsubishi Electric, paketleme alanındaki ürünleriyle ambalaj sektörüne de yüksek katma değer sağlıyor.
Mitsubishi Electric, Sanayi 4.0’a yanıtı olan e-F@ctory konseptinin temelini oluşturan iQ Otomasyon Platformu ve ileri robot teknolojileri ile dikkat çekiyor. Ayrıca, yüksek hassasiyette ve hızlı, kolay programlanabilen, maliyet tasarrufu sağlayan ve tüm bu yönleriyle fabrikalara sorunsuz üretim imkanı tanıyan paketleme çözümleriyle öne çıkıyor.

İleri otomasyon sistemleriyle dünya genelinde üreticiler tarafından tercih edilen teknoloji devi Mitsubishi Electric, Sanayi 4.0 evresinin akıllı fabrikalarına hızlı entegrasyon, üretkenlik, esneklik ve verimlilik konusunda katma değer sağlıyor. Ambalaj sektöründe iddialı ürünleri ve mühendislik deneyimiyle öne çıkan Mitsubishi Electric, gıda, ilaç, otomotiv, beyaz eşya gibi pek çok sektörde hizmet veriyor.
Etiketleme, dolum, yatay ve dikey paketleme, dağıtıma hazırlık gibi paketleme disiplinlerinin tümünü kapsayan çözümleri sunan Mitsubishi Electric, yüksek kalitesi ve otomasyon ürünlerinin çeşitliliği ile tanınıyor.