Gelişmiş kablo ve bağlantı çözümlerinde konusunda firmalara 120 yıldır çözüm üreten Nexans, bugün enerji iletimini kolaylaştırmaya ve veri ağlarını desteklemeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Geliştirdiği yeni teknolojileri ise teknik seminer organizasyonuyla ilgili belirledikleri ülkelere taşıyor. 28 Kasım tarihinde Irak’ta ilk teknik seminer organizasyonunu düzenleyen Nexans, organizasyon kapsamında dünya genelindeki üniteleri ve uzmanlıkları paylaştı. 

SEMİNERDE HANGİ KONULAR KONUŞULDU? 

Nexans’ın Irak’ta düzenlediği teknik seminer organizasyonunda sektörlerle ilgili önemli konular masaya yatırıldı. Nexans’ın dünya genelindeki ünitelerini ve uzmanlıklarını Nexans Türkiye CEO’su ve Batı Asya Genel Müdürü Jerome Leroy anlatırken, Irak Bölgesi İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Mahmur Serkan ise Nexans’ın Irak pazarıyla ilgili çalışmalarından söz etti. Nexans Türkiye Ürün Müdürü Seher Sarıca’da seminerde konuşmacılar arasında yer alan isimlerdendi. Sarıca, AG ve OG kabloları teknik detayları, MoE teknik şartnameleri, aksesuarlar, yangına dayanıklı kablolar, Petro&Gaz tesislerinde kullanılan kablolar ve hipron kablolar ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Orta Asya Bölgesi Satış Pazarlama Direktörü Işıl Bağcıoğlu ise Petro&Gaz segmentine yöneldi. Bu sektör için Nexans'ın “Beyond Cables” yaklaşımını anlattı.

SEMİNERLER BASRA’DA BAĞDAT’TA DEVAM EDECEK 

Nexans ekibinin 40 kişilik davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği teknik seminer organizasyonu, 2019 yılında Süleymaniye, Basra ve Bağdat gibi Irak’ın farklı şehirlerinde devam edecek. Seminerin odak konuları arasında; petrol ve gaz, endüstriyel çözümler, binalar ve bölgeler, yangına dayanıklı kablolar, yangın güvenliği yer alacak.