Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA), Limak Enerji’nin 2017 yılında enerji sektörü için başlattığı bir uygulama. 200’ün üzerinde mezun veren bu uygulama kapsamında hem mühendislik öğrencilerine iş imkanı sunuyor hem enerji sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman problemine çözüm üretiyor hem de yeni nesil projeleri bir araya getiriyor. Başvurular ise 20 Ocak tarihinde sona eriyor. 

GİRİŞİMCİLİK HIZLANDIRMA PROGRAMI İÇERİĞİNDE NELER VAR? 

Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programını, “Dünyada gelişen teknolojileri, yenilik iş modellerini ve dijital dönüşüm yaklaşımlarını bir araya getirerek tasarlanan bir uygulama” sözleriyle tanımlıyor. Tek bir sektöre odaklanmış olması ise onu diğer organizasyonlardan farklı bir konuma getiriyor. Kariyerini enerji sektöründe şekillendirmek isteyen gençler ise sektörün uzmanlarından bilgi birikimini ve deneyimlerini öğrenirken ayrıca sahaya erişim, uzmanlık gibi kaynakları geliştirmelerine yardımcı oluyor. 

“ENERJİ SEKTÖRÜNE ODAKLANMIŞ İLK İNOVASYON PROGRAMINI BAŞLATTIK”

Limak Enerji olarak Türkiye’de enerji sektörüne odaklanmış ilk inovasyon programını başlattıklarını söyleyerek organizasyon hakkında bilgi veren Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, enerji sektörüne yenilikçi perspektif ile güç atmak istediklerinin altını çiziyor.