Phoenix Contact’ın yeni yüksek güç yoğunluklu Uno güç kaynakları kompakt kumanda panolarında 240 W’a kadar 24 V DC veya 12 V DC yüklerin güvenli beslemesini sağlıyor. Bu ürün; yüksek verim sağlarken boşta kayıpların düşük olmasını engelliyor ve enerjinin verimli kullanılmasını sağlıyor. 

Uno güç kaynakları ürün beş modülden oluşuyor. Genişlik, yükseklik ve derinlik konusundaki ideal ölçüleri sayesinde az yer kaplıyor. 24 V DC çıkış gerilimi sağlayan modül 30W, 60W, 100W, 150W, 240W güçlerinde mevcuttur; 12 V DC modüller 30W, 55W, 100W gücündedir.

Tüm güç kaynakları yüksek enerjiyi verimliliğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. 0.3 W’ın altındaki düşük boşta kayıplar diğer modellere göre daha ekonomik bir imkan sunuyor. Nominal yükte yüzde 90’a kadar çıkan verimle sadece çok küçük miktarda elektrik enerjisi istenmeyen ısıya dönüşüyor. Seri UL onaylıdır ve universal kullanım sağlayan geniş bir giriş gerilim aralığıyla dikkat çekiyor. 

Uno Power 85-264 V AC giriş geriliminde çalışabildiği için şebekedeki gerilim dalgalanmalarından etkilenmiyor. Tam yükte 140 ms şebeke tampon süresi ve 500 bin saatin üzerinde MTBF ile bu güç kaynakları mükemmel bir işletme güvenliği sunuyor. Isı konusunda ise -25 °C ila +70 °C arasında çalışabiliyor. Dolayısıyla harici kullanımı mümkün kılıyor.