Enerji ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Topkapı Endüstri, 01-05 Nisan tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ComVac Hannover Fuarına, KAESER Kompresörleri standında Topkapı Endüstri olarak yetkili bölge bayileri ile birlikte yer katıldı.

Topkapı Endüstri, akaryakıt ekipmanları, kojenerasyon sistemleri ve basınçlı hava sistemleri alanında dünya lideri markaların temsilciliğini yapıyor. Bunlardan biri olan Kaeser, 2019 ile birlikte 100. Yaş dönümünü kutladı. Bu özel duruma uygun olarak çok görkemli bir stant ile tüm misafirlerini 5 gün boyunca ağırlayan marka, tüm ürün gruplarını sergiledi.

Yurt genelinde bayileri ve ofisleri ile satış, servis, bakım, onarım ve mühendislik çözümleri sunan  Topkapı Endüstri, 11-12 Nisan tarihlerinde de İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen “10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı”na katıldı.

Hem Kaeser Kompresörleri hem de INNIO Jenbacher Gaz Motorları ürün grupları ile organizansyona katılım gösteren Topkapı Endüstri’nin Genel Müdürü Sedat Akar “Bitkisel ve Hayvansal Atıklar ile Kojenerasyon Uygulamaları” konulu bir sunum da gerçekleştirdi. Firmanın standı, her iki fuarda da hem katılımcı diğer firmalar hem de ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.