Elektrik ve enerji sektöründe 2008 yılından beri faaliyet gösteren Hassan Elektrik, gerçekleştirdiği yatırımlarla ve geliştirdiği ürünlerle büyümeye devam ediyor. Yeni dönemde pano imalathanesi için 5 bin metrekarelik üretim tesisine geçmeyi ve kadrosunu 100 kişiye çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Hassan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan, ayrıca 35 araçlı filosunun 81 şehre ulaşmasını sağlamaya hazırlanıyor.

“ELEKTRİK SEKTÖRÜ İÇİN 10 YILDIR ÇALIŞIYORUZ”

Hassan Elektrik A.Ş. olarak 2008 yılından beri elektrik ve enerji sektörüne hizmet veriyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana faaliyet gösterdiğimiz alanda öne çıkarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmeyi başardık. Pano imalathanemiz kurulduğu 2016 yılından bugüne kadarki kısa sürede, üretim ve montaj alanında birçok başarıya imza atmıştır. Firmamız, çalışan kadrosunun 20 yıllık birikimleri ve tecrübesi ile elektrik panosu üretimi ve montajı alanında önemli bir boşluğu doldurmuştur. Türkiye Yetkili Bayisi olduğumuz dünyanın 6. büyük ekonomisi olan Hyundai Electric, dünya markası olan Siemens, Tense ve Plastim, enerji kablolarında Öznur Kablo, zayıf akım kablolarında ise Reçber Kablo gibi bayiliğini yaptığımız markaların ürünlerini kullanarak, müşterilerimizin belirlenen ihtiyaçları doğrultusunda pano üretimi ve montajı yapıyoruz. Yaptığımız ürünler üst seviye endüstriyel pano olarak sınıflandırabileceğimiz çeşitlerdir. Dağıtım Panoları, Kompanzasyon Panoları, Aydınlatma Panoları, Otomasyon Panoları, MCC Panoları, Transfer - Senkronizasyon Panoları ve Çekmeceli Pano sistemlerine kadar bütün pano çeşitlerini üretiyoruz. Biz, pano üretimi konusunda sektörümüzün önde gelen firmalarından biri olduğumuza inanıyoruz. Ürünlerimizi 2.500 m²’lik tesisimizde, 40 kişilik tam zamanlı tecrübeli üretim kadromuzla, 35 saha çalışanımız, 35 araçlı filomuz ve 90 kişilik ekibimiz ile insana ve çevreye saygılı faaliyetlerimizi istikrarla sürdürüyoruz.

“ÜRETİM TESİSİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ”

Bugün 2500 m²’lik tesisimizle 35 kişilik saha çalışanlarımız, 35 araçlı filomuz 90 kişilik ekibimiz ile hizmet veriyoruz. Her yıl olduğu gibi elektrik ve pano sektöründe büyüme ve gelişmeyi sürdürerek "HASSAN ELEKTRİK A.Ş.'yi bilinçli işletmeler için yol gösterici, Türkiye ve dünyada öncü bir marka yapmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2019 yılı için belirlediğimiz hedeflerimizi gerçekleştirmeye başladık. Pano imalathanemiz için 5 bin metrekarelik üretim tesisine geçmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra 40 kişilik tam zamanlı tecrübeli kadromuzu 100’e çıkarmayı, 35 kişilik saha çalışanlarımızı ve 35 araçlı filomuzu 81 şehre çıkarmayı hedefledik. 2019 yılı için hazırlıklarımıza başladık, hedeflerimizi belirledik. Güçlü kadromuzla müşterilerimize daha kaliteli ürünler ve hizmetler sunmak için yola çıktığımız “Her koşulda sıfır hata” sloganımızla en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bunlarla beraber geçen yıl E-Ticaret sistemi için 100 bin TL’lik bir yatırım yaptık. Kısa süre içerisinde velinimetimiz olan müşterilerimiz ile dijital ortamda buluşacağız.