Galaxy VS; IT,deneme bonusu veren siteler endüstriyel ve ticari tesislerde kritik güç gereksinimlerini karşılamak amacıyla tasarladığı bir üründür. Galaxy VS 3; yüksek verimliliği, kolay dağıtımı v modüler yapısı ile üç fazla bir UPS olarak öne çıkıyor. 

Yeni Galaxy VS 10-50 kW, dahili akü modüllerine sahip… İlave akü esnekliği, izleme, yedek akü grubu ve kendi kendine entegrasyon sağlanabilmesi ile kullanılabilirliğini artırıyor.  Öngörülen çalışma zamanları ve akü yedekliliği kritik yüklerin korunması sağladığı için riski azaltıyor. Kompakt ayak izi, akülerin UPS kabinine entegre edilmesi yolu ile optimize edilmiş. Bu sayede ürünü edge bilişim ve kritik altyapıların özel ihtiyaçlarını karşılamak için ideal hale getiriyor. 

Galaxy VS, tüm dünyada pazara sunuldu. Çin ve Japonya’nın dışında tüm ülkelerde ürüne rahatlıkla ulaşılabiliyor. Güç kapasitesi ve çalışma süresi gereksinimlerine göre iki kabin seçeneği bulunuyor: 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) ve 20-50 kW (480V). Optimum sistem performansı, kalite ve güvenlik garantisine çalıştırma hizmeti de dahil olarak kullanıcılarla buluşan Galaxy VS, pazara ilk olarak Nisan 2019'da 20-100 kW (400V/480V) ve 10-50 kW (208V) destekli harici aküler için sunulmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Schneider Electric 3 Fazlı Ürünler Başkan Yardımcısı Christopher Thompson; “yeni Galaxy VS, yüksek verimliliği ve dahili akıllı akü modüllerinin yanı sıra EcoStruxure’a uyumlu olarak çalışıyor. Bu sayede başta sınır bilişim ve kritik altyapılar ön plana çıkıyor. Ayrıca yenilikçi ve esnek seçeneğimizi son kullanıcılara, distribütörlerimize ve iş ortaklarımıza sunuyoruz. Kendi kendine konfigürasyon ve sıcaklık izleme gibi akıllı özelliklerin entegrasyonuyla yeni Galaxy VS, performanstan ödün vermeden kullanılabilirliği artırmak için optimum bir çözümdür.” dedi.