Sorun ne kadar büyükse o kadar hızlı çözülmesi gerekir. Yeni Fluke Cep Tipi Termal Görüntüleme Cihazı, çalışma zamanı kayıplarını en aza indirmeyi sağlıyor. Kolay sorun giderme için savunma hattının en ön cephesinde yer alır. Sorunlarla mücadeleyi bırakın; sorunu önlemeye başlayın. Her gün rahatça taşınabilecek kadar küçük bir kamera. Her zaman elinizin altında. Kire ve suya dayanıklıdır. 1 metreden düşmeye karşı dayanıklıdır. Elektrikli ekipman, makine ve diğer varlıkların sıcaklıklarını hızlıca ölçebiliyor. Ayrıca geliştirilmiş termal incelemeleri rahatça izlemenizi sağlıyor. 

TERMAL GÖRÜNTÜLERİNİZİ DOĞRU KLASÖRLERE OTOMATİK OLARAK KAYDEDİN

Fluke Connect Asset Tagging (Varlık Etiketleme) özelliği sayesinde artık termal görüntülerinizi sıralama ve düzenleme işlemine zaman ayırmanız gerekmiyor. Varlığınızın QR kodunu veya barkodunu taramanız yeterlidir; böylece termal görüntünüz ile tarih ve saat damgalı tüm bilgileriniz önceden tanımlanmış klasörlerinize kaydedilir. Dosyaları WiFi yoluyla gönderebilir veya ağa bağlandığınızda ya da USB ile bilgisayara bağlandığınızda bu dosyaların otomatik olarak yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı geldi. Artık ciddi problemler haline gelmeden sorunları daha etkili bir şekilde kaydedebilir, bulabilir ve raporlayabilirsiniz.

HER SEFERİNDE TERCİH ETTİĞİNİZ TERMAL SEVİYESİNİ ELDE EDİN

3,5 inç LCD dokunmatik ekranda, görünür ışık görüntüsünü termal görüntüyle birleştirerek sorunları daha kolay tespit etmenizi sağlayan IR-Fusion™ özelliği bulunur. Ayarı yapılandırmak için parmağınızı ekran üzerinde kaydırmanız yeterlidir.