Farklı uygulamalar yaparak enerji tasarrufu gerçekleştirmek bütün işletmelerin gündeminde.

Birçok işletme aydınlatmalarını LED’e çeviriyor. Ancak bir fabrikadaki aydınlatmaların LED’e çevrilmesiyle hava kaçaklarının düzeltilmesi arasındaki fark yüzde 300. Kompresörlerdeki hava kaçaklarından yapılan tasarruf işletmelere büyük kazanç sağlarken bu konuyu gündemine almayan işletmeler en pahalı enerjiyi kullanmaya devam ediyor.

DEMİR KOMPRESÖR NE KADAR TASARRUF EDECEĞİNİZİ SÖYLÜYOR

Yaptığı fizibilite çalışmasıyla firmalara rapor hazırlayarak ne kadar tasarruf edeceklerini önceden bildiren Demir Kompresör, bu kaçakları önleyici çözümlerini sektöre ve firmaya özel olarak gerçekleştiriyor.
Gerçekleştirdiği çözümlerle firmalara yüzde 35 enerji tasarrufu sağlayan Demir Kompresör deneyimli ve uzman kadrosu ile hizmet veriyor.

Profesyonel ekibiyle Türkiye’nin her noktasına ulaşan ve hizmet veren Demir Kompresör, 7/24 sunduğu servis hizmetiyle her marka ve model kompresör için revizyon, tamir ve periyodik bakım hizmetleri de sunuyor.

Demir Kompresör ’e ulaşarak işletmenizde fizibilite çalışması yapılmasını talep edebilir, konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://www.demirkompresor.com.tr/                     0 (216) 389 7036