Tamamen yerli üretim yapan EMF Motor’un kullanıldığı tüm uygulamalarda yüzde 20’den fazla yüksek performans ve enerji tasarrufu ölçülüyor. EMF Motor, düşük atalet momenti özelliği ile dinamik olması, çok kutuplu ve yüksek hassasiyetli çalışması, düşük güç tüketimi, yüksek tork çıkışı, sessiz çalışması ve bakım gerektirmemesi gibi üstün özellikleriyle, tüm elektrik motorları segmentinde en yüksek verimi sunuyor.

EMF MOTOR EN YÜKSEK VERİMİ SAĞLIYOR

IE4’ten daha yüksek verimliliğe sahip olan EMF Motor, düşük hızdaki uygulamalar tarafından kullanıldığı zaman dişli kutusu (redüktör) ve diğer ara elemanların ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve verimliliği sağlıyor. EMF Motor’un yüksek kutup sayısından dolayı hareketin dur-kalk ile kontrol edilmesine olanak sağlıyor. Hassas, dinamik ve tekrarlanabilir olması sayesinde de üretim hızını artırıyor ve hatalı üretimi azaltıyor.

BİRÇOK SEKTÖRE ÇÖZÜM SUNUYOR 

Demir çelik, beyaz eşya, seramik gibi oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan EMF Motor, üreticilerin yüksek oranlarda enerji tasarrufu sağlamasına imkan veriyor ve üretimdeki verimliliği de artırıyor.

SEKTÖREL UYGULAMALAR

•    EMF Motor kullanımında, demir çelik sektöründe üretim yüzde 60 arttı.
•    EMF Motor’un kullanıldığı beyaz eşya konveyör üretim hattı yüzde 22 hızlandı.
•    Ekstruderde yüzde 20 üretim artışı ile birlikte yüzde 50 enerji tasarrufu ölçüldü.
•    Seramik sektöründe EMF Motor kullanımında, glazur karıştırıcılarında verilen fireler sıfıra indi ve böylece verimlilik yükseldi.
•    EMF Motor’un genel olarak tüm sektör uygulamalarında, yüzde 20’den fazla enerji tasarrufu ölçüldü.

https://www.emfmotor.com/