Coşkun, Tempa Pano markasının kuruluşuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Elektrik Panosu ve aksesuarı konusunda üretim yapan Tempa Pano’nun kuruluş tarihi 1950’li yıllarına dayanıyor. Türkiye’deki pano ihtiyacını gözlemleyerek bu alanda imalat yapmaya başlamışlar. İlk önce Dolapdere’de küçük bir alanda imalat yapan firma, 1989 yılında Tempa Pano ismini almış. Bugün ise İngiltere, Fransa, Romanya, Bulgaristan’da kendi şirketleri bulunuyor. Ayrıca Sudi Arabistan, Irak, Mısır, Fas, İtalya, İspanya gibi 10 ülkede distribütörü bulunuyor ve 40’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.”  
Sektörde gelişen yeniliklerle ilgili konuştuğumuz Coşkun, elektrik panosu ve aksesuarları alanında üretim gerçekleştiren Tempa Pano yenilikçi ürünlerin geliştirilmesi konusunda önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Örnek olarak ise şu çalışmalarını paylaştı: “Türkiye’de dökme conta makinası yokken TUBİTAK ile proje geliştirerek ilk dökme contanın imalatını Tempa Pano gerçekleştirdi. Ayrıca Türkiye’de ilk patlayıcı ortama dayanıklı panolarının üretimini yaptı.” 

Üretim tesislerinde pano kullanımının önemi ile ilgili bilgiler paylaşan Tempa Grup İzmit, Sakarya, Ankara Bölge Yöneticisi Elektrik Elektronik Mühendisi Bahadır Coşkun ile Enerjisini Üreten Fabrikalar programında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.